به گزارش بهارانه، نشست بصیرتی که با حضور مدیر حوزه علمیه صدیقه کبری (س) شهرستان بهار و خواهران بسیجی در حوزه بسیج خواهران حضرت فاطمه الزهرا سلام الله علیها شهرستان بهار برگزار شد.
نیری با تسلیت ایام سوگواری فاطمیه و سالگرد سپهبد سردار حاج قاسم سلیمانی، به بصیرت مردم در ماجرای ۹ دی که حکایتی جانانه از عزم ملی در مدیریت سیاسی کشور بود اشاره داشت، وی این عزم و اراده ای که باعث شد تا مردم آگاهانه در مقابل بدخواهان و کینهتوزان بایستند وازایران اسلامی در مقابل فتنه انگیزان صیانت کنند را منشا گرفته از بصیرت اسلامی مردم دانست، و به این نکته تاکید داشت که تا زمانی که بصیرت است پیشرفت و موفقیت نیز هست.
نیری با گرامیداشت یاد و خاطره سردار حاج قاسم سلیمانی والگو گیری از زندگی مردان بزرگ تاریخ به این موضوع اشاره داشت که لازمه ی این که راه شهدایی همچون حاج قاسم ادامه یابد این است که بصیرت و درک ملت اسلامی از مکتب
سلیمانی ها سر لوحه زندگی قرار گیرد و نه در حرف که بلکه در عمل مکتب این بزرگان را الگوی خود قرار دهیم و ادامه دهنده راه شهدا باشیم.
مدیر حوزه علمیه تصریح داشت، سیره حضرت فاطمه سلام الله علیها و زندگی و ولایت پذیری حضرت زهرا (س) برای همه مسلمانان اسوه و الگو است و امروز همه ما باید بصیرت فاطمی داشته باشیم.
دیدگاه شما