15. شهريور 1394 - 8:36   |   کد مطلب: 12487
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بهار از تاسیس باشگاه پژوهشگران و نخبگان جوان در دانشگاه آزاد این شهر خبر داد.

به گزارش بهارانه، محمود حکم آبادی در گفتگو با خبرنگار ما، با اشاره به تاثیر مهم خبر و اطلاع رسانی در اذهان عمومی اظهار داشت: اطلاع رسانی در مورد بخش ها و خدمات یک نهاد یا ارگان باعث نمایاندن و تسهیل در امر خدمت رسانی ارگان های مختلف می شود و با توجه به سرعت بالای اطلاع رسانی و انتشار اخبار غافل ماندن از این بخش موجب عقب ماندگی در امر خدمت رسانی می شود.

وی با مهم خواندن اطلاع رسانی از دستاوردهای پژوهشی دانشگاه آزاد بهار در مدت یک سال و نیمی که تصدی سمت ریاست این دانشگاه را دارد، گفت: سعی مجموعه بر این بوده تا بتوانیم در بخش علمی و پژوهشی پیشرفتی مناسب و درخور داشته باشیم.

حکم آبادی اظهار کرد: در یک سال گذشته کتابخانه دانشگاه با خرید تعداد 2000 جلد کتاب راه اندازی و تجهیز شده. همچنین نرم افزار تنظیم و طبقه بندی کتابها به روش کنگره خریداری شده و با کمک دانشجویان و اساتید رشته کامپیوتر راه اندازی شده است.

وی همچنین از تاسیس باشگاه پژوهشگران و نخبگان جوان در دانشگاه خبر داد و افزود: مدت دو ماه است که این باشگاه در دانشگاه راه اندازی شده و تمامی دانشجویان و حتی دانش آموزان با دارا بودن شرایط عضویت می توانند در این باشگاه عضو شوند و این باشگاه به خوبی از پژوهشگران جوان حمایت مادی و معنوی خواهد داشت.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بهار گفت: خرید دو دستگاه دیتا پروژکتور با اعتبار 3 میلیون تومان، بروز رسانی سایت دانشگاه با اعتبار 18 میلیون تومان راه اندازی سیستم اکانتینگ دانشگاه برای تجهیز دانشگاه به وایرلس با اعتبار 3 و نیم میلیون تومان که از مهر ماه راه اندازی خواهد شد از دیگر اقدامات ما برای تسهیل در دسترسی و استفاده کارکنان و دانشجویان از امکانات بوده است.

وی اظهار کرد: در سال 93 و 94 تعداد 6 طرح پژوهشی برای استان فرستادیم که تصویب شده و به مبلغ 30 میلیون تومان از این جهت عقد قرارداد داشتیم و در مدت یک سال و نیم 10 مقاله معتبر در مجلات ISI و چندین مقاله در مجلات معتبر خارجی و داخلی و کنفرانس های مختلف از دانشگاه آزاد بهار مورد پذیرش قرار گرفته است.

حکم آبادی افزود: همچنین با راه اندازی 3 انجمن علمی برق ، معماری و کامپیوتر موافقت شده و تشکل های اسلامی سیاسی استادان با عنوان بهار معرفت و تشکل دانشجویی کانون بشارت در حوزه فرهنگی راه اندازی شده است.

وی گفت: ساخت سیستم های هوشمند ضد سرقت ، ست آموزشی PLC و ست مدار فرمان ، سیستم هوشمند آبیاری قطره ای با کنترل موبایل و ساخت تابلو روان از دستاوردهای دانشجویان در رشته برق در این دانشگاه بوده که تماما به دست دانشجویان ساخته شده و در نمایشگاه تهران نیز به معرض نمایش درآمد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بهار دیگر اقدامات دانشگاه را به شرح زیر اعلام کرد: راه اندازی سایت جدید دانشگاه، راه اندازی سیستم اتوماسیون اداری، برگزاری جشن انقلاب در بهمن ماه سال گذشته، حضور فرماندار شهرستان در دانشگاه و تقدیر از اساتید به مناسبت گرامیداشت هفته معلم ، کاشت 100 اصله نهال مثمر و غیر مثمر و اجرای سیستم آبیاری قطره ای برای این درختان به مناسبت روز درختکاری، درخواست و پیگیری نصب ایستگاه مسقف در سه راه سایپا برای دانشجویان از سوی شهرداری و فرمانداری، خرید مولاژ اسکلت کامل و نیم تنه بدن برای رشته تربیت بدنی و راه اندازی سرویس ایاب و ذهاب دانشجویان از همدان به بهار و بالعکس از مهر ماه سال جاری .

وی همچنین از بررسی طرح پرتودهی با اشعه گاما به محصولات کشاورزی در سال گذشته گفت و ادامه داد: با توجه به اینکه عمده محصولات منطقه سیب زمینی است و بیشتر کشاورزان این محصول را به مدت طولانی نگهداری کرده و صادر می کنند، در طی زمان حدود 20 درصد محصولات خراب می شود و پرتودهی باعث ماندگاری طولانی مدت محصولات می شود. ما با توجه به نیاز منطقه تحقیقات زیادی در مورد راه اندازی واحد پرتودهی گاما در بهار داشتیم از آنجا که تنها مرکز پرتودهی در ایران در تهران واقع است و مرکز دیگر آن در بناب در حال ساخت است و قرار است در 8 نقطه از ایران این مرکز راه اندازی شود ، همدان و بهار به عنوان مرکز استان های همجوار محل مناسبی برای این مرکز است ، پیشنهاد طرح به نماینده مجلس شد و اعتباری بالغ بر 30 میلیارد تومان برای آن برآورد شد که رئیس واحد همدان نیز با این طرح موافقت کرد که بخشی از هزینه را دانشگاه ازاد تقبل کند و بخش دیگر آن را سرمایه داران شهر بر عهده بگیرند که متاسفانه میل و رغبتی در این موضوع از سوی این افراد دیده نشد و این طرح مسکوت باقی ماند.

برچسب‌ها: 

دیدگاه شما