19. مهر 1394 - 7:16   |   کد مطلب: 12913
معاون وزير راه و شهرسازي از بيمارستان 82 تختخوابي آيت اله بهاري و درمانگاههاي شهرهاي لالجين و صالح آباد بازدید کرد.

به گزارش بهارانه، معاون وزير راه و شهرسازي ، نماينده مردم بهاروکبودرآهنگ در مجلس شوراي اسلامي ،فرماندار بهار و معاون عمراني استاندار و مسولان استاني و شهرستاني از بيمارستان 82 تختخوابي آيت اله بهاري و درمانگاههاي شهرهاي لالجين و صالح آباد بازديد 4 ساعته ای داشتند.

معاون وزير و مديرعامل سازمان مجري ساختمانها و تاسيسات دولتي و عمومي وزارت راه و شهرسازي در این بازدید گفت: هم اکنون 165بيمارستان با 22هزار تخت در سراسر کشور در حال ساخت است. 

محمدجعفرعليزاده ادامه داد: از منابع مختلف به پروژه بيمارستان  بهار اعتبارات تزريق مي کنيم و تا پايان سالجاري بيمارستان 82 تختخوابي آيت اله بهاري افتتاح خواهد شد.

عليزاده، روند ساخت بيمارستان در مناطق مختلف کشور را مطلوب خواند و در عين حال بر اين نکته تاکيد کرد که اين وزارتخانه فقط مسئول ساخت بيمارستان است و تجهيز آن مربوط به وزارت بهداشت ودرمان مي شود.

معاون وزير راه و شهرسازي اضافه کرد: از نظر مهندسي اجراي اين پروژها بايد سه ساله ساخته شوند و نگاهي که دولت به مقوله سلامت دارد نگاه ويژه اي است و اين موجب شده اعتبارات ما در بخشهاي بيمارستاني رشد خوبي داشته باشد.

وي گفت: عليرغم اينکه ميانگين اعتبارات کشور 15 تا 16 درصد رشد داشته است، در بخش بيمارستاني 150 درصد رشد داشته است.

بيمارستان 82 تختخوابي آيت اله بهاري شهرستان بهار از سال 1390 عمليات اجرايي آن آغاز شده و تا کنون اين پروژه  75 درصد پيشرفت فيزيکي داشته است .

زمين پروژه مذکور 15 هزار متر مربع و زير بناء آن 8 هزار و 300 متر مربع در چهار طبقه مي باشد که بخشهاي مختلف : اورژانس ، درمانگاه ، دياليز، راديولوژي ، آزمايشگاه ، جراحي ، زنان و زايمان ، نوزادان ، کودکان ، بستري زنان و چندين بخش مراقبتهاي ويژه و اداري و مديريتي در آن پيش بيني شده است .

 

 

 

 

 

دیدگاه شما