آخرین اخبار

13. آبان 1394 - 14:04   |   کد مطلب: 13232
همزمان با سراسر استان و ایران اسلامی مراسم راهپيمايي روز 13آبان در شهر بهار برگزار شد.

به گزارش بهارانه، همزمان با سراسر استان  و ایران اسلامی مراسم راهپيمايي روز 13آبان در شهر بهار برگزار شد. راهپیمایی از ساعت 10 صبح و ازميدان شهدا تا مصلي امام خميني (ره) ادامه پیدا کرد. شرکت کنندگان در این راهپیمایی با فریاد مرگ بر امریکا و مرگ بر اسرئیل از جنایتکاران دنیا اعلام برائت کرده و استکبار ستیزی خود را با مشت های گره کرده به نمایش گذاشتند.

در این راهپیمایی اقشار گوناگون جامعه از دانش آموزان و دانشجویان گرفته تا مسئولین دولتی و بازاریان و روحانیون به چشم می خوردند.

راهپیمایان در انتها در مصلي امام خميني (ره) حاضر شدند که در اين مراسم امام جمعه شهرستان بهار با اشاره به اتفاقات تاریخی روز 13 آبان این روز را روز بزرگ پیروزی ملت ایران و ندامت استکبار جهانی عنوان کرد و گفت: این روز روز شکست آنهایی است که با هزاران حیله و نیرنگ نتوانستند کوچکترین خدشه ای به انقلاب اسلامی وارد سازند.

حجت الاسلام حبيب اله حاتم نيا اضافه کرد:این روز ، روز استکبار ستيزي، روز مقاومت و عزت اسلام و ايران بوده که به نمايش گذاشته شده است. 

وي با بيان اينکه همه حوادث روز 13 آبان ماه به نوعي در اعتراض به دخالت‌هاي آمريکا در کشور روي داده است، افزود: اعتراض به قانون مصوب مشهور به کاپيتولاسيون، اعتراض به جنايت‌هاي رژيم وابسته به آمريکا و در نهايت اعتراض به دخالت‌هاي دولت امريکا در امور ايران از طريق سفارت خود سه حادثه تاثيرگذار اين روز سرنوشت ساز محسوب مي‌شود.

وي با اشاره به ادامه نتايج اقدامات ملت ايران در مقابل استکبار تاکيد کرد: دشمنان اسلام و ايران در تلاش براي فراموش شدن روز 13 آبان هستند که ملت ايران همواره گوش به فرمان ولي فقيه از دستاوردهاي نظام اسلامي حمايت مي کنند و جوانان ديروز اين حماسه را خلق کردند که جوانان امروز نيز بايد اين مسير را ادامه دهند تا اين نهضت که برگرفته از نهضت حسيني است به دست صاحب اصلي خود برسد . در پايان قطعنامه 13 آبان قرائت شد .

دیدگاه شما