29. آذر 1394 - 9:22   |   کد مطلب: 13926
رئیس بیمارستان فرشچیان همدان خواستار شد
لزوم استفاده از بیمارستان صحرایی در مناطق محروم
رئیس بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی قلب و عروق فرشچیان همدان گفت: می‌توان از ظرفیت بیمارستان صحرایی برای ارائه خدمات در مناطق محروم استفاده کرد.

به گزارش بهارانه، حسن جلالوند در گفت‌وگو با فارس با اشاره به لزوم آمادگی راه‌اندازی بیمارستان صحرایی در مواقع بحرانی، اظهار کرد:هنگامی که به موقعیت کشور از نظر تهدیدات طبیعی مثل سیل و زلزله و یا تهدیدات دشمنان خارجی می‌پردازیم ضرورت آمادگی به راه‌اندازی بیمارستان صحرایی را حس خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه باید در حوزه مدیریت بحران قدم‌های موثری را در بخش سلامت برداریم، ادامه داد: در بیمارستان صحرایی باید ارائه خدمات از قبیل ویزیت بیماران در رشته‌های مختلف تخصصی حتی انجام جراحی سبک برای تمرین مد نظر باشد زیرا این اقدامات باعث شناخت نقاط ضعف و تقویت آنها می‌‎شود.

رئیس بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی قلب و عروق فرشچیان همدان با بیان اینکه می‌توان از ظرفیت وجود بیمارستان صحرایی استفاده کرد و دور از موقعیت بحرانی به ارائه خدمات در مناطق محروم پرداخت، افزود: به جای اجرای مانور می‌توان در روستاها حضور یافت و به ارائه خدمات به محرومان پرداخت تا به توانمندی رسید و ضعف‌‎ها را نیز برطرف کرد.

وی با بیان اینکه به منظور رسیدن به اهداف باید بیمارستان صحرایی مجهز باشد، خاطرنشان کرد: بیمارستان باید مجهز به اتاق عمل سرپایی، اتوبوس آمبولانس برای حمل مجروحان با تعداد قابل توجه و متخصصان در رشته‌های مختلف به ویژه  جراحی عمومی، جراحی زنان و زایمان، داخلی، اطفال، بیهوشی، قلب و عروق باشد تا خروجی بهتری نیز داشته باشد.

جلالوند با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی همدان با هماهنگی بسیج جامعه پزشکی و هلال احمر اقدام به برپایی بیمارستان صحرایی در مناطق محروم کرد،   تصریح کرد: مدیریت خوب و مناسبی نسبت به شناسایی نقاط ضعف و پوشش آنها برای مانورهای بعدی و نیز استفاده یکپارچه  از بیمارستان صحرایی شد.

وی افزود: این اقدام باعث شد خروجی خدمت ارزیابی شود و آنچه در ذهن است در صحنه کار هم مقایسه شود تا تجربیات آن مورد استفاده در برپایی بیمارستان صحرایی بعدی باشد.

رئیس بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی قلب و عروق فرشچیان همدان با بیان اینکه سازه بیمارستان صحرایی را دانشگاه علوم پزشکی تهیه کرده است، افزود: این یک بیمارستان 50 تخته است که بخش‌های بستری سازه چادر بادی دارد و در چند ساعت برپا می‌شود اما آمبولانس و اتاق عمل آن در وسیله نقلیه است.

وی با بیان اینکه تعداد نیرو مورد نیاز برای هر شیف از بیمارستان صحرایی بستگی به حجم ورودی بیماران دارد که به این بیمارستان مراجعه می‌کنند، افزود:در بیمارستان صحرایی نمی‌توان مانند بیمارستان‌های داخل شهر به ازای هر تخت نیرو برآورد کرد و این بستگی به حجم ورودی بیمار و شدت جراحت وارده دارد.

جلالوند در پاسخ به میزان رضایتمندی مردم از خدمات بیمارستان صحرایی گفت:در مانورهایی که اقدام به ویزیت واقعی بیماران در مناطق محروم شد رضایتمندی خوبی نسبت به ارائه خدمات صورت گرفت.

وی با اشاره به شرح وظیفه نیروها در بیمارستان صحرایی خاطرنشان کرد: در حوزه بیمارستان صحرایی استان یا شهرستان از فرمانده بحران تا پایین‌ترین سطح وظایف خاصی دارند.

پایان پیام/س

 
 
 

دیدگاه شما