23. دى 1394 - 13:59   |   کد مطلب: 14243
رئیس اداره محیط زیست شهرستان بهار خبر داد:
دستگیری شکارچیان غیر مجاز خرگوش
رئیس اداره محیط زیست شهرستان بهار از دستگیری سه شکارچی غیر قانونی خرگوش در یکی از روستاهای توابع شهرستان بهار خبر داد.

به گزارش بهارانه، رئیس اداره محیط زیست شهرستان بهار از دستگیری سه شکارچی غیر قانونی خرگوش در یکی از روستاهای توابع شهرستان بهار خبر داد.

مجید شعبانلو گفت: در تاریخ21 دی ماه سه شکارچی غیرقانونی خرگوش، اهل استان مجاور (کردستان) با حضور شبانه در روستای  گوشلان ، از توابع شهرستان بهار واقع در منطقه شکارممنوع الوند،  اقدام به شکار غیرقانونی یک سر خرگوش وحشی نموده که در ساعت 3 نیمه شب حین برگشت از شکار،  پس از مشکوک شدن عوامل انتظامی پاسگاه آبرومند  به خودروی پاترول آنان و سپس انجام کنترل خودرو و کشف لاشه شکار،  دستگیر و مراتب  به اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بهار مخابره شد.

شعبانلو ادامه داد: پس از کنترل خودرو ، آلات شکار شامل یک قبضه اسلحه ساچمه زنی که دارای مجوز حمل سلاح بود و 10 عدد فشنگ کشف و ضبط و تحویل مقامات قضایی گردید. 

وی اضافه کرد: شکارچیان به پرداخت 3 میلیون ریال خسارت و جبران ضرر و زیان ملزم شده مضافا  اینکه مراحل قانونی پرونده جهت اعمال جریمه  نیز در حال حاضر در محاکم قانونی درحال پیگیری است.

دیدگاه شما