11. فروردين 1395 - 14:50   |   کد مطلب: 15613
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی هنوز در جامعه نهادینه نشده است، گفت: در سال گذشته با وجود همه تلاش‌ها اقتصاد مقاومتی در حد بخشنامه‌ها باقی ماند.

به گزارش بهارانه علی‌نعمت چهاردولی در گفتگو با فارس با اشاره به نامگذاری سال از سوی مقام معظم رهبری به نام «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» اظهار کرد: این نامگذاری به دو جهت قابل بحث بررسی است نخست اینکه ضرورت حال حاضر کشور اجرای اقتصاد مقاومتی را می‌طلبد و دوم اینکه تاکید مقام معظم رهبری بر اجرایی و عملیاتی شدن اقتصاد مقاومتی است.

وی با بیان اینکه در سال گذشته با وجود همه تلاش‌ها اقتصاد مقاومتی در حد بخشنامه‌ها باقی ماند، ادامه داد: علت اجرا نشدن اقتصاد مقاومتی در سال گذشته این است که تعریف درست و دقیق در جایگاه اقتصاد مقاومتی در کشور وجود ندارد.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه هنوز به این نتیجه نرسیده‌ایم که راه برون‌رفت از مشکلات در اقتصاد مقاومتی است، افزود: متأسفانه اغلب مسئولان همچنان درگیر مسائل سیاسی جناحی و حزبی هستند.

وی بیان کرد: در انتخابات هفتم اسفندماه بیش از اینکه به دنبال افرادی باشیم که دنبال اجرای سیاست‌هایی مانند اقتصاد مقاومتی باشند دنبال افرادی بودیم که دنبال جناح و حزب بودند و این نشان می‌دهد که هنوز موقعیت اقتصاد مقاومتی در کشور درک نشده است.

چهاردولی با بیان اینکه لازمه اجرای اقتصاد مقاومتی این است که مقداری به موضوع جدی‌تر پرداخته شود، افزود: مشکل اصلی کشور اکنون در رکود اقتصاد، نبود نقدینگی، نبود چرخش اقتصادی، نبود اشتغال و درآمد ناکافی است.

وی با بیان اینکه باید فکری برای مشکل اقتصادی کشور کرد چراکه قشر ضعیف جامعه در حال له شدن هستند، ادامه داد: باید تعریف دقیق و عملیاتی از اقتصاد مقاومتی برای اقشار مختلف مردم در نظر گرفته شود.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه اقتصاد مقاومتی هنوز در جامعه نهادینه نشده است، افزود: می‌گوییم کشور باید درست شود؛ اما چه کسی باید کشور را درست کند؟ هنوز دست را به روی زانوهای خود برای اقدام عملی نزده‌ایم.

وی با بیان اینکه متاسفانه اجرای اقتصاد مقاومتی را وظیفه خود نمی‌دانیم و این مهم هنوز عملیاتی نشده است، ادامه داد: اجرای اقتصاد مقاومتی در حد شعار و حرف است در حالی که باید شرح وظایف هر کس مشخص شود و افراد نیز ملزم به اجرا باشند.

چهاردولی با تاکید بر اینکه باید برای اقتصاد مقاومتی شاخص گذاشته شود و بررسی شود که اقتصاد مقاومتی چقدر اجرا شده است، بیان کرد: باید بررسی شود که چقدر اقتصاد مقاومتی در دستگاه‌ها و نهادهای مختلف اجرا شده است و مهم این است که آن دستگاه آیا داشته و صرفه‌جویی کرده یا نداشته است چراکه در صورت نداشتن اعتبار صرفه‌جویی نیز معنی پیدا نمی‌کند.

وی با اشاره به اینکه واحدهای نظارتی و مسئولان نظارتی باید بررسی کنند که چقدر اقتصاد مقاومتی اتفاق افتاده است، افزود: اقتصاد مقاومتی اکنون یک دستور بوده و اجرای آن وظیفه همه است؛ به کسی که توانایی اجرای اقتصاد مقاومتی را ندارد نباید پست و مقام داده شود.

پایان پیام/س

دیدگاه شما