به گزارش بهارانه، روستای دهنجرد با جمعیت ۹۲۶نفر دارای ۲۵۰خانوار است، این روستا از توابع شهر لالجین در ۲کیلومتری لالجین واقع شده، و اهالی این روستا در یک کار انقلابی و جهادی یک عمل بسیار زیبا دربحث معبر گشایی انجام دادند و این کار با پیشنهاد وتوصیه اعضای شورا و دهیار در روستا آغاز شد و اهالی با نذر عمرانی اقدام به عقبنشینی کردند.
به گفته دهیار روستای دهنجردکه حدود دوماه است تصدی دهیاری را گرفته است، طبق ابلاغ طرح هادی طی ده سال ۲۱ ملک عقبنشینی در سطح روستا انجام دادند و در طی۴۰ روز اخیر، ۵۰ عقبنشینی در سطح روستاها انجام شده است و این اقدام زیبا تماماً صفر تا صد از خاکبرداری، تخریب، آواربرداری و دیوارکشی توسط خود اهالی فیسبیلالله انجامشده است.
مریم عارفی فرد اظهار کرد: دراین طرح خودجوش وکاملا جهادی جوانان و سرمایه داران روستا به یاری اهالی آمدند تا باعث تسریع امور و پیشرفت وتوسعه روستا شوند.
عارفی عنوان کرد: اهالی روستا در ادامه نذر عمرانی، جهت تسریع در پروژههای عمرانی روستا، تیرهای چوبی که از خانههای فرسوده خارجشده بود را به دهیاری اهدا کردند یا حاصل فروش اقلام به حساب دهیاری واریز شد.
دهیار دهنجرد اذعان کرد: علاوهبر نذر عمرانی اهالی روستا در قالب کاری زیبا، در دهه اول محرم هزینه نذورات از قبیل ذبح گوسفندان و هزینه ولیمه ها را به حساب دهیاری واریز کرند تا بهجهت هزینههای عمرانی سطح روستا استفاده شود.
عارفی فرد افزود: کار زیبای "نهضت روشنایی روستا توسط بانوان" از دیگر کارهای جهادی بانوان روستای دهنجرد است که با تقبل هزینههای شخصی و جمع آوری کمک مردمی، چراغ های یکشکل خریداری کردهاند تا بعد از آسفالت ریزی جهت زیبا سازی روستا بر سر درب منازل نصب کنیم.
این اقدام زیبای اهالی روستا حاصل و پیامد های بسیار خوبی برای روستا داشته تا مسئولان استانی و شهرستانی ( بخشداری بخش لالجین، رئیس اداره مخابرات، امور آب و فاضلاب شهرستان بهار و مهندس مدیریت مخابرات شهرستان و مدیرکل مخابرات استان همدان) با حضور در روستا قول های مساعدی چون تعویض شبکه آبرسانی فرسوده کل روستا، تیر برق و شبکه زیر زمینی مخابرات و آسفالت را برای رونق روستا انجام دهند.
وی با تشکر از شوارای زحمتکش روستا و اهالی روستا گفت: این حرکت جهادی برای اولینبار در سطح استان همدان انجام شد، ولی با توجه به بحث نذر عمرانی بدون تقبل هزینهای برای دولت یا دهیاری ۵۰ عقبنشینی طی ۴۰ روز توسط خود اهالی انجام شد و ده عقبنشینی طی هفته آینده انجام خواهد شد که اگر دولت میخواست در این طرح ورود پیدا کند میلیاردها تومان باید هزینه میکرد.
شایان ذکر است که در این روستا اکثراً اهالی دامدار و کشاورز هستند وبیشتر سیبزمینی، خیار، کدو در زمین های این روستا کاشته میشود و تولیدات خیارشور خوبی دارند که به استان های مختلف صادر میکنند و میتوان به جرعت گفت که از امنترین روستاها است و تا کنون پرونده قضائی نداشتند.
دیدگاه شما