به گزارش بهارانه، فرماندار بهار در ستاد جوانی جمعیت شهرستان بهار اظهار کرد: یکی از مشکلاتی که گریبانگیر جامعه ما شده، «تک فرزندی» و «بی فرزندی» است که نگرانی هایی به بار آورده است و مقام معظم رهبری بر ترویج فرزندآوری و جوانی جمعیت تاکید دارند.
مجتبی فیض الهی تلاش برای حل مشکلات حوزه فرزندآوری را وظیفه ای همگانی دانست و گفت: اطلاع رسانی، تشویق و فرهنگسازی بین خانواده ها توسط دستگاه های اجرایی، ائمه جمعه و جماعات ضروری است و کمیته ها به صورت منظم و فعال تر به بررسی موضوعات مربوطه و ارائه راهکارها و تحت قوانین موجود بپردازند، همچنین فعال نمودن رسانه های تصویری، مجازی و اطلاع رسانی مکرر بیش از گذشته انجام شود.
فیض الهی نیز با تاکید بر ورود دانشگاه ها در حوزه جوانی جمعیت گفت: لازم است دانشگاه ها با برگزاری جلسات مکرر در این حوزه با تبلیغ و تشویق و ایجاد انگیزه در دانشجویان متاهل،آگاه سازی و اطلاع رسانی برای تحقق قانون جوانی جمعیت، بحث جوانی جمعیت در قشر جوان و دانشجویان را مورد توجه قرار دهند.
وی به مشوقها و قانون حمایت از جوانی جمعیت اشاره کرد و گفت: پیگیری اعمال مشوق ها و تحقق قانون جوانی جمعیت، ارائه تسهیلات به دانشجویان متاهل، ارائه تسهیلات بانکی و مسکن، ارائه تسهیلات زایمان، حمایت از مادران دو فرزند به بالا، مورد توجه قرار گیرد.
فیض الهی با اشاره به گرامیداشت روز جوانی جمعیت گفت: برای برگزاری باشکوه این مراسم از همه ظرفیت های استفاده شود و برنامه هایی با خروجی مطلوب برگزار شود.
اولویت حوزه فرهنگی و اجتماعی دستگاههای اجرایی قرار گیرد.
ستاری نوید اظهار کرد: دستگاه های اجرایی باید اقدامات خانواده محور انجام دهند و اعتبارات و بسته های حمایتی برای همکاران مجموعه خود اعمال کنند.
مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری همدان از برگزاری جشنواره در روز ملی جوانی جمعیت در استان خبر داد و گفت: امسال تدابیر ویژهای برای برگزاری باشکوه مراسم روز و هفته ملی جوانی جمعیت اندیشیده شده و این مراسم با ساختاری خاص برگزار و جایزه ملی جوانی جمعیت طبق دستورالعمل مشخص به افراد واجد شرایط اهدا خواهد شد.
وی افزود: یکی از مهمترین خدمات بیمه ای دولت سیزدهم برای زوج های نابارور این است که دولت با تقبل تمام هزینه های کاشت و ناباروری، زوجین سه بار در سال امکان استفاده از این خدمات بیمه ای را دارند.
وی اعلام کرد: با توجه به کاهش فرزندآوری در استان برنامه عملیاتی با عنوان «بوم راهبری حل بحران جمعیت» در راستای کاهش پیامدها و چالشهای بحران جمعیت تدوین شده و به عنوان نقشه راه خواهد بود.
فاطمه ستارینوید افزود: برای اجرای برنامه مذکور جبهه سازی صورت گرفت و مردم و حاکمیت در کنار هم قرار می گیرند و سپس هوشیار سازی انجام می شود.
ستاری نوید با بیان اینکه برنامهریزی برای خانوادههای تکفرزند یکی از اولویتهایی است که در این زمینه باید پیگیری شود افزود: برای این خانوادهها برنامهریزی شده با برگزاری جلسات توجیهی آنها را به تولد فرزندان بیشتر سوق دهیم و بتوانیم از تله جمعیتی رها شویم.
دیدگاه شما