به گزارش بهارانه؛به گزارش ایثار همدان؛ علی ستاری در این دیدار ضمن یاد وخاطره شهداء والامقام ، برای خانواده شهداء مدافع حرم آرزوی سلامتی وتوفیق روز افزون کرد و اظهار داشت: عزت، امنیت و اقتدار کشور در منطقه و جهان مدیون مجاهدت ها، رشادت ها، صبر و استقامت خانواده های سرافراز شهداء و ایثارگران کشور است.
داستان دلدادگی «سیدمیلاد مصطفوی» یکی از ژانرهای عاشقانه کوتاه دنیا با پایان خوش است، عمر دقایق در عاشقانه سیدمیلاد در عنفوان جوانی زودتر از آنچه فکر کنیم به پایان میرسد و سر و سامان میگیرد، عاشقانهای از جنس تیر و ترکش، محاصره و فشنگ، اما او در هیاهوی رسیدن، معرکه به پا کرد و رقص دست و تیربارش بیسر و بیدست جاودانه و نامش شد شهید مدافع حرم.
تربیت سید میلاد حاصل نان حلال پدر و دامن پاک مادر مومنه است، تربیت فرزند برومند ایران دستمریزاد دارد، فرزندی که همچون تاجی بر تارک تاریخ کشور درخشید و جاودانه شد.
سید عباس هم دلش غنج میرود و سربلند است وقتی روایت رشادتهای پسرش گوش به گوش میرسد و پس از ۶ سال هنوز داستان شجاعتش نقل میشود؛ حالا خنده بر لبانش نشست و مملو از احساس رضایت ادامه داد: سید میلاد در همه ابعاد تمام و کمال بود، از احترام به والدین تا موفقیت در تحصیلات، کسب درآمد حلال و کمک به دیگران.
منش پهلوانی داشت به همین دلیل در دوره دبیرستان وارد عرصه ورزش به خصوص کُشتی شد بعد از آن ورزش جودو را تا مرحله دعوت به تیم ملی ادامه داد، در رشته باستانی هم دستی بر آتش داشت و هر بار به نیت یک شهید وسط گود میرفت.
زندگینامه شهید :
شهید سید محمد مصطفوی در پانزدهم اردیبهشت سال ۱۳۶۵ در شهرستان بهار از استان همدان دیده به جهان گشود خانواده مذهبی د اشت نام مستعارش سید میلاد بود ک یک برادر بزرگتر و یک خواهر کوچکتر از خودش داشت نام پدرش سید هاشم بود که در شغل رانندگی کامیون مشغول بکار بود و اهمیت زیادی به رزقو روزی حلال میداد مادرش هم مدرس قران بود و مسئول هیئت مذهبی بود که یکسال قبل از شهادت فرزندش دعوت حق را لبیک گفت سید میلاد دوران ابتدایی را در شهر بهار گذراند و از همان دوران ابتدایی از نماز و روزه اش غافل نبود و هر چه خود را بیشتر می شناخت اعتقاداتش بیشتر می شد. و همچنین دوران راهنمایی و دبیرستان را در شهر بهار گذراند و در این دوران وارد بسیج دانش اموزی گردید او در سن نوجوانی وارد عرصه ورزش شد .و در رشته کشتی شروع به فعالیت کرد و توانست در این مدت به مقام هایی در سطح شهر و استان و کشوری نائل گردد و پله های ترقی را یکی پس از دیگری طی کند سید میلاد فردی بسیار شوخ طبع و مردم دار بود از سال ۱۳۸۰ هر هفته یک هفته قبل از شروع سال جدید تا یک ماه ابتدا سال جدید در راهنان نور خادم زائران راهیان نور بود.
بعد از پایان تحصیلات دوره متوسطه و شرکت در آزمون ورودی دانشگاه ها در سال ۱۳۸۴ وارد دانشگاه ملایر و بعد از یکسال تحصیل در رشته عمران به دانشگاه همدان منتقل شد و به ادامه تحصیل پرداخت و در همان ابتدای تحصیل در بسیج دانشجویی دانشگاه شروع به فعالیت کرد .
در دوران جوانی نماز شب را به برنامه هایش افزوده بود سرکشی به خانواده شهدا از برنامه های اصلی اش در زندگی بود خادم الشهدایی تا جایی در وجودش رفته بود که شهادت بزرگترین ارزویش شده بود و همیشه از مادرش التماس دعای شهادت میکرد.
در دوران دانشجویی در رشته ورزشی جودو شروع به فعالیت کرد و پس از گذراندن دوره های ورزشی در رشته جودو موفق به دریافت کمربند سیاه (دان ۱ ) جودو گردید و در مسابقات جودو به مقام نائب قهرمانی کشور در سال ۱۳۸۸ و هم مقام دوم در مسابقات یگان های ویژه ناجا در سال ۱۳۹۱ نائل گردید و از سوی سازمان تربیت بدنی به تیم ملی جودو دعوت گردید و علاوه بر آن در ورزش باستانی شهرش فعالیت داشت پس از تمام تحصیلاتش در سال ۱۳۸۸ در دانشگاه و گرفتن مدرک کارشناسی از دانشگاه همدان در سال ۱۳۸۹ بخدمت سربازی اعزام گردید و پس از گذراندن ۹ ماه در لشکر ۸۴ ارومیه و کرمانشاه به شهرش باز گشت عمران و شهرسازی و همکاری با وزارت راه و ترابری مشغول بکار شد حضور در مساجد و هیئت های مذهبی را از وظایفش می دانست . از سوابقش می توان به همکاری و فعالیت در هیئت های مذهبی شهرستان و فعالیت در گردان ۱۶۵ امام حسین (ع) بهار و همکاری با کانون های جوانان در عرصه فرهنگی و علمی اشاره کرد . وی پس از انجام پروژه های ساختمانی و شرکت در رزمایش های بیت المقدس و اموزش های سپاه در منطقه در ۱۴ مهر ماه سال ۱۳۹۴ بهمراه جمعی از رزمندگان اسلام و مدافعان حرم حضرت زینب کبری (س) عازم کشور سوریه و وارد استان حلب از مناطق سوری گردید و در مورخه ۲۵ مهر ماه ۱۳۹۴ در صحنه نبرد در منطقه ازگله در بیست کیلومتری شهر حلب در عملیات آزاد سازی حلب در درگیری با گروهک های تکفیری والنصره به درجه رفیع شهادت نائل گردید و پیکر مطهرش پس از بیست روز به کشورش باز گشت و در گلزار شهدای شهر آیت الله شیخ محمد بهاری در کنار قبر مادرش آرام گرفت. انتهای پیام
دیدگاه شما