آخرین اخبار

12. اسفند 1403 - 8:58   |   کد مطلب: 44158
معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی استان همدان:
زندگی با آیه‌ها در ماه مبارک رمضان اجرا می‌شود
حجت‌الاسلام مهدی روحی از بازخورد خوب طرح زندگی با آیه‌ها در داخل و خارج از کشور و رضایت رهبر انقلاب از آن خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «بهارانه»؛ حجت‌الاسلام مهدی روحی معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی استان همدان به‌مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان و اجرای طرح زندگی با آیه‌ها با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی بهارانه گفت: ‌محجوریت قرآن در حدی است که از قرآن به‌عنوان یک امر مستحبی در زندگی ما مثل مسافرت ها به‌منظور تبرک جستن از آن استفاده می‌شود.

وی افزود: ماه مبارک رمضان ماه بهار قرآن است و توجه به حضور قرآن در سبک زندگی بسیار اهمیت دارد که ما در زندگی خود آن‌را به‌عنوان معیار و شاخص عمل‌کرد در زندگی قرار بدهیم. 

روحی تصریح کرد: مجموعه محفل و موفقیت آن در دو سال أخیر موجب شد تا مخاطبان مختلفی در حوزه تلاوت قرآن در جامعه به موضوع قرآن علاقمند شوند. 

معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی استان همدان گفت: در سال قبل هم که برنامه زندگی با آیه‌ها شروع شد بسیاری از مردم در داخل و خارج از کشور زندگی خود را مبنی بر قرآن کریم برنامه‌ریزی کردن که رهبر انقلاب نیز از آن رضایت داشتند. 

وی افزود: طرح زندگی با آیه‌ها موجب شد تا در موضوعات مختلف، علاقمندان قرآن کریم را وارد زندگی خود کنند که بازخورد آن موجب شد تا بدانیم در جامعه برای  سبک زندگی اسلامی ظرفیت بالایی وجود دارد.

روحی خاطرنشان کرد: دغدغه رهبر انقلاب این است که قرآن در زندگی ما و مخصوصاً جوانان و نوجوانان رسوخ کرده و قرآن را مبنای زندگی خود قرار دهند. 

وی از محتوای جدید زندگی با آیه‌ها خبر داد و گفت: بالغ بر ۷۲۰ ساعت تحقیق انجام شد تا ۳۰آیه از قرآن کریم بر مبنای مقاومت انتخاب شده و بر مبنای آن در قالب‌های مختلف برای سلایق مختلف مردم تولید محتوا شود تا در ایام ماه مبارک رمضان برای مخاطبان در برنامه زندگی با آیه‌ها استفاده شود. 

معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی استان همدان افزود: وظیفه ما مسلمانان این است که کاری کنیم قرآن در زندگی مردم جریان داشته باشد؛ که اگر مردم بتوانند قرآن را در زندگی خود جریان دهند مشکلاتشان برطرف می‌شود. 

روحی تصریح کرد: ارائه سبک زندگی اسلامی با روش هنر، مخاطبان زیادی را جذب می‌کند، چراکه سبک زندگی در قرآن مطابق با فطرت انسانی و اخلاق است و جامعه این سبک از زندگی بر اساس اخلاق را می‌پذیرد.

وی خاطرنشان کرد: وظیفه اسلامی ما این است که پیام خداوند در قرآن را با روش‌های روز به مردم انتقال دهیم که در تولیدات محتوای زندگی با آیه‌ها سعی شده تا از جدیدترین و بهترین روش‌ها برای جذب مخاطب استفاده شود.

انتهای خبر/ع

دیدگاه شما