به گزارش بهارانه؛به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، مدیرعامل نیروگاه شهید مفتح در دیدار با سردار زارع کمالی انتصاب وی را به سمت فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان تبریک گفت.
سردار زارع کمالی، فرمانده سپاه استان همدان در این دیدار ضمن تشکر از حضور مدیرعامل نیروگاه شهید مفتح و قدردانی از زحمات تلاشگران عرصه تولید برق اظهارکرد: سپاه پاسداران مجموعهای مردمی است و این یگان آماده هرگونه همکاری در زمینه حفاظت و پاسداری از مجموعههای تولیدی استان به ویژه مجموعه نیروگاه شهید مفتح است.
عبدالمجید دیناروند، مدیرعامل نیروگاه شهید مفتح نیز در این دیدار گزارشی از روند تولید برق و فعالیتهای نیروگاه ارائه کرد و گفت: تعامل و ارتباط دوجانبه باعث هم افزایی و ارتقاء بیش از پیش سطح فعالیتها و اقدامات و سرعت عمل در خدمت به مردم خواهد شد.
انتهای پیام/
دیدگاه شما