15. ارديبهشت 1393 - 8:44   |   کد مطلب: 10728
معلمان باید امید و خودباوری را در دانش‌آموزان زنده کنند
مدیر آموزش و پرورش شهرستان بهار گفت: معلمان باید امید و خودباوری را در دانش‌آموزان زنده کنند چراکه توسعه، پیشرفت و سربلندی نظام به دست همین دانش‌آموزان محقق می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بهارانه، یوسف سعیدی در بازدید از مدارس سطح شهر بهار که به مناسبت گرامیداشت هفته معلم انجام شد، اذعان داشت: دانش‌آموزان و معلمان از دیرباز برای تحقق اهداف و ارزش‌های عالیه این نظام همیشه در صحنه بودند که شهادت استاد مطهری و هزاران دانش‌آموز شهید مصداق بارز این مهم است.

سعیدی افزود: معلمان باید تلاش کنند تا دانش‌آموزان هرگز در دام جنگ نرم دشمن گرفتار نشوند و با قرآن‌محوری بتوانند توطئه‌های دشمان را خنثی کنند.

وی اظهار داشت: قدرتی که ناشی از علم و مهارت باشد قدرت عزت‌مندانه همراه با صیادت است که دشمنان را غافلگیر و دوستان را امیدوار به آینده می‌کند.

امام جمعه شهر بهار نیز در این مراسم گفت: امروز قدرت‌مندی ایرانیان در صحنه‌های علمی سبب آشفتگی مستکبران روزگار شده است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی بهارانه، حجت الاسلام حبیب الله حاتم نیا در بازدید از مدارس سطح شهر بهار که به مناسبت گرامیداشت هفته معلم انجام شد با یادآوری اینکه قدرت‌مندی ایرانیان در صحنه‌های علمی سبب آشفتگی مستکبران روزگار شده است، گفت: ما در یک دهه اخیر به اندازه صد سال رشد علمی و توانمندی نظامی داشته‌ایم به طوری که در قبل از پیروزی انقلاب به دلیل بی‌لیاقتی شاهان این کشور علوم و فنون جدید در کنج عزلت فرو رفته بود.

حاتم نیا سرسلسله همه این افتخارات را معلمان و قدرت نفوذ آنها در تربیت دانش‌آموزان مستعد و توانا برشمرد و افزود: امروز در سنگر مدرسه این دستان با کفایت معلمان و روحیه محققانه آنها است که دانش‌آموزان بصیر، آگاه و هوشمند را تربیت کرده و تحویل جامعه می‌دهد.

وی اذعان داشت: عرش‌نشینان و فرش‌نشینان به مقام و منزلت و عزت معلم غبطه می‌خورند چراکه معلم همیشه مورد عنایت الهی و دعای خیر مردم است.

فرماندار شهرستان بهار نیز در این بازدیدها با اشاره به نامگذرای سالجاری به اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی، گفت: در تحقق شعار امسال که از سوی مقام معظم رهبری تبیین شده، احساس تکلیف، روشنگری و بصیرت‌افزایی در سنگر مدرسه بسیار با اهمیت است.

محسن مرادی پناه افزود: مقام علمی شهید مطهری به عنوان معلم فرزانه انقلاب نشان‌دهنده عظمت روحی چنین شخصیت‌هایی است که علم و ارزش‌مداری را اولی‌ بر همه چیز دانستند.

وی توجه به علم و تربیت و تعالی را مطالبه حقیقی مردم در تمام ادوار توصیف کرد و ادامه داد: منزلت معلم منزلت صرف شغلی و ظاهری نیست بلکه ارج‌گذاری به این مقام افتخار کردن به ساحت علم و تربیت است.

مرادی پناه با اشاره به شأن علما و معلمان برگزیده در ادوار مختلف اظهار داشت: شهرستان بهار نیز از دیرباز در پرورش عالمان و مجاهدان نقش بی‌بدیلی در ارتقای علم و دانش کشور داشته است لذا می طلبد نسلهای جدید نیز با این علما و فرهیختگان برای انتخاب مسیر آینده خود، آشنایی داشته باشد که این مهم جز با بیان نافذ معلمان میسر نخواهد بود.