به گزارش بهارانه به نقل ازنافع، همایش عمومی جبهه پایداری در همدان، اقدام سیاسی پیشدستانه ای بود که روحانی خوش نام متحدین به نمایش درآورد تا اختلافات را آشکارا به رخ دوستان سیاسی بکشد.
حضور چشمگیر مردم و دبیر کل و دو عضو شورای مرکزی جبهه پایداری در این همایش با معرفی دبیری آن روحانی مذکور همه چیز را تمام کرد.
مصاحبه های سخنگوی غیربومی و ناشناخته جبهه توفیری نکرد؛ ورود و خروج های متعدد به آن ترکیب برای ناظرین سیاسی سئوال انگیز می نمود به طوریکه در وزن و نقش آن جبهه، آثار جبران ناپذیری بجای نهاد، اما اعضای باقیمانده بدون توجه به شوک های وارده با برگزاری جلسات مستمر و صدور بیانیه های مختلف، سعی وافری را بکار گرفتند تا از التهابات پیشگیری کنند.
آنان در عملی سنجیده تک تک نامزدها را به اتاق اسنتنتاخ کشیدند تا کاندیدای مورد تایید را اعلام کنند؛ وقتی با تایید دو برابر سهمیه در مرکز استان آن هم بعد از معرفی نامزدهای جبهه پایداری مواجه شدند بر میزان ابهامات در عملکرد اصولگرایان استان افزودند.
آخرین فعل درخور تحسین اصولگرایان همدان، برپایی همایش عمومی درحسینیه امام خمینی(ره) بود؛ هر چند با زحمت فراوان تلاش شده بود تا مجلس با حضور نامزدها و اعضای ستادهای آنان، باشکوه و پر استقبال جلوه کند و با چاشنی حضور رئیس پیشین مجلس و مسئول امور استانهای جبهه اصولگرایی نواقص احتمالی پوشیده شود.
در هر حال این گردهمایی نقطه قوتی درکارنامه متحدین به حساب می آید. نکته تاسف بار در تشکیلات متحدین، هضم احزاب با سابقه در میان تشکیلات نوپا حتی گروهای تک نفره بود. البته این نقیصه در کنار بی برنامگی احزاب در حوزه های اقتصادی، امورشهری و بالاخره تربیت مهره های مناسب مدیریتی، همواره وجود داشته است.
شاید به همین علت متحدین بجای شناسایی پیش هنگام شایستگان یا تربیت نیروهای مناسب مسلوب الاخیتار به سراغ لقمه های آماده رفتند؛ هر چند که برخی از احزاب تازه تاسیس به رغم وجود پتاسیل های تشکیلاتی خود، داشته های خویش را از بیگانه مطالبه می کردند.
بنابرین نه بزرگ مردم به السابقون حزبی و مجلس، نشان واضحی از ناکارآمدی شیوه های جاری وسنتی فعالیت های سیاسی است.
در دوره دوّم نیز جبهه گرفتار حرکت پیش دستانه قبلی پایداری با عنوان "کانون هم اندیشی یاران انقلاب اسلامی" و جلسات جنبی هیئت رزمندگان واقع شد.
دو جلسه در دونقطه پایین و بالای شهر مقارن با ایّام فاطمیه با حضور دکترلنکرانی و حجت السلام پناهیان و سخنرانی های آنها برای عموم بود.
حرکت های پرشتاب سیاسی دور دوم در مقابله با جبهه متحد غیرقابل پیش بینی بود. به نظر می آید اصولگرایان استان به اعضای با نفوذتر و پرجنبش تری از عوامل کنونی نیاز دارد.
ادامه دارد...
جعفر محقق، پژوهشگر و کارشناس مسائل سیاسی استان همدان
پایان پیام/ س