29. شهريور 1404 - 23:43   |   کد مطلب: 44876
حیدری جو
فرمانده انتظامی بهار:
در شهرستان بهار ارازل و اوباش باقی نمانده است
حیدری جو: در شهرستان بهار ارازل و اوباش باقی نمانده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «بهارانه»؛ سرهنگ علی حسن حیدری جو فرمانده انتظامی شهرستان بهار در آیین تکریم و معارفه خود با تشکر از مردم، مسئولان و پرسنل نیروی انتظامی در طول دوران خدمت خود در شهرستان بهار در ادامه گفت: بایستی از خیرین شهرستان بهار نیز تشکر کرد که خیرین در طول ۳ سال، ۵۰ میلیارد ریال به حوزه انتظامی کمک کردند که کاری بسیار ارزشمند است.

وی افزود: فراجا بی ادعا و خاموش برای مردم تلاش می‌کند و
در حوزه تعالی رفتار کارکنان تلاش‌های زیادی در طول حضور خود در شهرستان بهار صورت دادیم تا برخورد و رفتار پرسنل نیروی انتظامی با مردم عالی باشد.

حیدری تصریح کرد: خدمت کردن در فراجا راه رفتن در لبه پرتگاه است که خانواده‌ها در این سختی‌ها بسیار نقش آفرین هستند و حمایت می‌کنند تا ما وظایف خود را به‌نحو احسن انجام بدهیم.

فرمانده انتظامی شهرستان بهار خاطرنشان کرد: ایثار یعنی زحمت کشیدن و نخوابیدن، برای اینکه مردم راحت بخوابند.

وی در ادامه تأکید کرد: ایثار نشانه برترین امتیاز در بین مردم است که کارکنان انتظامی این خصیصه را دارا هستند.

حیدری با تشریح اقدامات در طول ۳ سال فرماندهی در شهرستان بهار گفت: در حوزه عملیات، قاطعانه با اراذل و اوباش برخورد شد و بارها در مقابل آن‌ها با قدرت ایستادگی کردیم و اکنون معضل ارازل و اوباش را در شهرستان نداریم؛ همچنین در برخورد با سارقان و قاچاقچیان مواد مخدر در کشفیات و در پیشگیری از وقوع هم افزایش داشتیم.

وی پرونده‌های ختم به مصالحه را ۹۵ درصد عنوان کرد.

حیدری تصریح کرد: همه پرونده‌های ارجاع شده کشف شده هستند و حتی پرونده ۲۰ سال گذشته هم کشف شد.

فرمانده انتظامی شهرستان بهار در آخرین سخنرانی خود گفت: بخش تعالی رفتار و حمایت باعث تقویت بنیه معنوی و اخلاق برای ارتقاء سطح کیفی پرسنل تلاش شده که در این نهاد که با انظباط که نقش پلیس ایجاد نظم و انظباط را دارد بایستی در داخل پرسنل این موضوع برجسته و در برخورد با مردم در سطح عالی باشد.
انتهای خبر/ع

برچسب‌ها: 
ارازل