7. خرداد 1392 - 8:43   |   کد مطلب: 4505
نظام آموزش 3-3-6 در سال تحصیلی آینده ادامه خواهد داشت
مدیر آموزش و پرورش شهرستان بهار: هدف اصلی در این نظام عمق‌بخشی در یادگیری، تفکر و پژوهش دانش‌آموزان، ترویج فرهنگ دینی و تربیت اسلامی است.

به گزارش بهارانه، علی زارعی در شورای آموزش و پرورش شهرستان بهار گفت: از طرف شهرداری 18 میلیون و 500 هزار تومان به حساب مجموعه آموزش و پرورش شهرستان از محل اخذ عوارض  واریز شده که تاکنون مبلغ مذکور بر اساس اولویت‌ها در تعمیر و تجهیز مدارس شهرستان هزینه شده است.

وی در ادامه تصریح کرد: امتحانات پایان سال تحصیلی از 25 اردیبهشت آغاز شده و تا 18 خرداد ادامه دارد.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بهار ابراز داشت: شهرستان بهار سال گذشته در برگزاری امتحانات رتبه برتر استانی را کسب کرده است.

علی زارعی اضافه کرد: ستاد ثبت نام در شهرستان تشکیل شده و از 15خرداد ثبت نام آغاز می‌شود، همچنین در ثبت نام دانش‌آموزان پایه اول، سنجش سلامت اجباری است.

وی تصریح کرد: امسال یک هزار و 200 دانش‌آموز پایه اول باید شناسنامه سلامت داشته باشند و بدون این شناسنامه ثبت‌نام صورت نمی‌پذیرد.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بهار گفت: در زمان ثبت‌نام بابت هر دانش‌آموز به جز حق بیمه و حق کتب  هیچگونه وجه دیگری دریافت نمی‌شود.

زارعی خاطرنشان کرد: نقش برجسته‌ خیرین در راستای مدرسه‌سازی و عملکرد موفق آنان، انکارناپذیر است و آموزش و پرورش با بهره‌گیری از همت والای خیرین به اهداف مورد نظر خود در این بخش رسیده است.

وی ادامه داد: کمک‌های خیرین مدرسه‌ساز نقش مهمی در کاهش مشکلات فضاهای آموزشی دارد و توانسته تحول بزرگی در امر نوسازی مدارس ایجاد کند.

در ادامه امام جمعه بهار گفت: آنچه در تحصیل علم و دانش مردم را کند و بی‌رغبت می‌کند، آموزش علماء و معلمانی است که به علم خود عمل نمی‌کنند.

حجت‌الاسلام حبیب‌الله حاتم‌نیا  افزود: معلمان باید توجه داشته باشند که پرورش در کنار آموزش از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است چرا که اگر آنها می‌خواهند آموخته‌هایشان به ثمر برسد و به راحتی از ذهن و دل دانش‌آموختگان پاک نشود باید علمشان را با عمل همراه کنند.

وی با بیان اینکه در انتخابات 24 خرداد مردم باید بصیرت داشته باشند و به حق عمل می‌کنند تصریح کرد: انتخابات پرشور و آگاهانه موجب شکست توطئه‌های دشمن می‌شود./پایان