6. آبان 1404 - 22:36   |   کد مطلب: 45152
پرستاری یک عشق است
تقدیر و تشکر از مجموعه شبکه بهداشت و درمان و پرستاران شهرستان بهار در بازدید سرهنگ جعفر حسام طاهر فرمانده سپاه و جمعی از کارکنان سپاه ناحیه بهار ظهر امروز در بیمارستان آیت‌الله بهاری و بیمارستان پورسینای بهار انجام شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «بهارانه»؛سرهنگ جعفر حسام طاهر در حاشیه این بازدید گفت: پرستاری یک شغل نیست بلکه یک عشق است که اگر عشق به این‌کار نباشد انجام آن ممکن نیست. 
وی با اشاره بر اینکه به مناسبت روز پرستار و به‌منظور تقدیر از مجموعه بهداشت و درمان شهرستان بهار خصوصاً پرستاران در بیمارستان آیت‌الله بهاری و بیمارستان پورسینای بهار همراه با جمعی از کارکنان سپاه ناحیه بهار حضور یافتند افزود: پرستاران به‌صورت شبانه روز و در تمامی ایام به‌منظور دست یافتن بیمار به سلامتی خود پس از انجام عمل جراحی و اقدامات پزشکی و یا قبل از آن تلاش می‌کنند و در خیلی از اتفاقات در بلایای طبیعی همچون سیل و زلزله به تأسی از حضرت زینب در کنار مردم حضور دارند و ما وظیفه داریم از زحمات آنان تقدیر و تشکر کنیم.
در این مراسم از تعدادی از پرستاران شهرستان بهار تقدیر به عمل آمد.
انتهای خبر/ع