22. مهر 1392 - 9:38   |   کد مطلب: 6422
کاهش پرونده های اجرای احکام شهرستان بهار در شش ماهه اول سال جاری
يكي از قضات شهرستان بهار گفت: 70 درصد پرونده های ورودی به دستگاه قضایی شهرستان، به حوزه مواد مخدر اختصاص دارد.

به گزارش خبرنگار بهارانه، فتاح ميرزايي در شورای مبارزه با مواد مخدر شهرستان بهار با اشاره به اينكه دستگاه قضايي حداكثر فعاليت خود را در زمينه مبارزه با مواد مخدر به كار گرفته است، عنوان داشت: اين دستگاه در زمينه پيشگيري، درمان،‌ممانعت از ورود و خروج مواد مخدر و كاهش اثرات سوء اعتياد و جرائم ناشي از آن را در راس برنامه هاي خود قرار داده است.

ميرزايي با اشاره به اينكه مهمترين علت افزايش جرائم مختص به حوزه مواد مخدر در شهرستان بهار به علت نزديكي اين منطقه به مرزهاي تبادل مواد است، عنوان داشت: اين شهرستان به لحاظ نزديكي به مرزهاي غربي كشور پتانسيل خاصي را براي تبادل، توزيع و به تبع آن مصرف مواد مخدر دارد كه مسلما تغييراين وضعيت اجراي اقدامات قاطعانه اي را مي طلبد.

وي با اشاره به اينكه مشاركت مردمي و ساير دستگاه هاي اجرايي شهرستان در رفع مشكل موجود بسيار حائز اهميت است، اذعان داشت: با اطلاع رساني از طرق مختلف به مردم در خصوص زمينه هاي ابتلاء به اعتياد و همچنين كمك بهبود وضعيت مراكز ترك اعتياد، مسلما درصد مشكلات مربوط به اين حوزه در سطح شهرستان كاهش خواهد يافت.

ميرزايي خطاب به مسئولين شهرستان عنوان داشت: اصلاح فضاي موجود كمپ هاي ترك اعتياد و نقايض آنها نياز به حمايت و همكاري مسئولين دارد چراكه اين مراكز تنها پناهگاه افراد معتاد براي رهايي به شمار مي روند.

وي همچنين با اشاره به اينكه در سال جاري تعداد پرونده هاي موجودي اجراي احكام كاهش يافته است، اعلام داشت: در فروردين ماه سال جاري 662 پرونده در اجراي احكام شهرستان موجود بود كه ماهانه نيز 200 پرونده ورودي نيز به اين ميزان افزوده مي شد ولي با تلاش شبانه روزي كاركنان اين بخش در پايان شهريورماه تعداد پرونده ها به 582 فقره كاهش يافت.

ميرزايي اظهار داشت: مسلما هيچ مشكلي بدون راه حل نبوده و نخواهد بود فقط مرتفع سازي آن نيازمند تلاش و پشتكار متوليان حوزه مختص آن مشكل است.

فرماندار شهرستان بهار نیز در این شورا گفت: مسئولان به جاي سنگ اندازي به ادامه اعتياد به ادامه فعاليت مراكز ترك اعتياد كمك كنند.

نصرت الله گل كارزاده با اشاره به اينكه مراكز ترك اعتياد بار سنگيني را از دوش دولت برداشته اند، عنوان داشت: همكاري، حمايت و مرتفع سازي مشكلات اين مراكز به عنوان پناهگاههايي كه افراد داراي اعتياد به آنجا پناه مي برند از وظايف اصلي همه دولتمردان است چرا كه فعاليت اين مراكز در راستاي ايجاد سلامتي در افراد جامعه و رواج فرهنگ انزجار از مصرف مواد در سال هاي اخير تاثيراتي شگرف را در بر داشته است.

گل كارزاده ادامه داد: همين كه از هر صد نفرفرد مصرف كننده مواد مخدر هشت نفر به سلامتي قطعي دست مي يابند خود جاي بس اميدواري بسياري است كه اين مهم سبب ايجاد انگيزه در ديگرافراد مبتلا مي شود تا با مشاهده سلامتي هم نوعان خود آنها هم به سمت ترك برآيند.

وي افزود: مسئولان اگر به فعاليت برخي از اين مراكز به علت غير استاندارد بودن فضاي اين مراكز و يا نداشتن مجوز فعاليت آنها، به جاي سنگ اندازي به تسهيل مراحل اخذ مجوز ويا مهيا سازي فضاي مناسب و بهداشتي بپردازند چرا كه به تعطيلي كشاندن اين مراكز به نفع جامعه نخواهد بود.

فرماندار همچنين با اشاره به اينكه نيروهاي انتظامي با حضور معتادان متجاهر در سطح شهرستان برخوردي جدي داشته باشند، گفت: حضور اين افراد در سطح جامعه تهديدي جدي براي نسل جوان به شمار مي رود چرا كه با حركات ظاهري نامناسبي كه دارند هم الگوي بسيار نامطلوبي براي فرزندان ما خواهند بود و هم اينكه امنيت را براي افراد ديگر به مخاطره خواهند انداخت.