به گزارش بهارانه، علی اکبر سلطانی در جلسه پدافند غیرعامل ویژه مدیران و کارشناسان دستگاههای اجرایی شهرستان عنوان داشت: پدافند غیرعامل تسهیل در مدیریت بحران است.
سلطانی افزود: شناسایی تهدیدها و آسیب ها قبل از وقوع حادثه و تهدید میتواند به کم کردن خسارت های ناشی از آن بیفزاید و به برخورد منطقی و توام با آمادگی منجر شود.
وی اذعان داشت: انجام برنامهریزی در خصوص مقابله با تهدیدها در تمامی دستگاههای اجرایی ضروری است.
سلطانی اظهار داشت: تمامی مسئولین باید سعی کنند با درک ضرورت ها و موقعیت ها درحوزه پدافند غیرعامل ظرفیت خوبی را در راستای حرکتهای پیشگیرانه انجام دهند تا فضایی فراهم آید که از ظرفیت دستگاههای مختلف و اقدامات پیشگیرانه آنها استفاده لازم صورت گیرد.
وی با بیان اینکه در حوزه پدافند غیرعامل اعمال و رفتارهای پیشگیرانه مقدم بر هر حرکت و اقدامی است، عنوان داشت: انتظار میرود با برخی دوراندیشیها و برنامهریزیهای مسئولان زمینهای فراهم آید تا بتوانیم بهتر و شایستهتر از گذشته اقدام کرده و خطرات و آسیبها را به حداقل رساند.
سلطانی اذعان داشت: بنا بر تاکیدات مقام معظم رهبری در مورد فرهنگسازی در ترویج و توسعه پدافند غیرعامل با مشارکت جامعه باید برنامهریزی لازم صورت پذیرد.
وی پدافند غیرعامل را پیشبینی تمهیدات لازم در برابر تهدیدات خارجی، طبیعی، فرهنگی برشمرد وگفت: باید براستحکامبخشی و مقاومسازی زیرساختهای معنوی، فرهنگی و اقتصادی در جامعه تاکید کرد.
سلطانی ادامه داد: پدافند غیرعامل در هنگام بروز هرگونه تهدید طبیعی و غیرطبیعی سبب کاهش آسیبپذیری نیروی انسانی، ساختمانها، تاسیسات، تجهیزات، اسناد و شریانهای حیاتی کشور میشود.
وی آمادگی افراد جامعه در برابر تهاجم فرهنگی دشمنان نسبت به میهن اسلامی و مقابله با اهداف مقدس نظام را یک نوع پدافند غیرعامل بیان کرد و اذعان داشت: پروژههای مورد نیاز دستگاههای اجرایی باید برای تبدیل نقاط ضعف به قوت و تبدیل تهدیدها به فرصت در قالب یک برنامه عملیاتی صورت گرفته و اقدامات در حال انجام نیز با رویکرد پدافند غیرعامل اجرایی شود.