به گزارش بهارانه به نقل از شبکه اطلاع رسانی دانا، «مصطفی گواهی» رئیس اتحادیه صنف آرایشگران مردانه تهران در گفتوگو با سایت بسیج اصنافکشور، درباره منشأ تفاوت نرخ آرایشگاههای مردانه گفت: در بعضی از مناطق بالای شهر یا اطراف شهر تهران که تمکن مالی دارند، آرایشگاهها خدمات میدهند. این خدمات باعث میشود که در بعضی از مناطق 50 هزار تومان، در بعضی مناطق 30 هزار تومان و در بعضی مناطق 20 هزار تومان بگیرند.
وی افزود: این مسأله به محلی که مغازه در آن هست نیز بستگی دارد.
رئیس اتحادیه صنف آرایشگران مردانه تهران در پاسخ به این سؤال که آیا اتحادیه از همان قیمتی که مغازهدار در بالاشهر تهران میگیرد دقیقاً اطلاع دارد، گفت: هنوز به این مرحله نرسیدهایم.
وی افزود: در برنامهمان هست که قیمتگذاری را منطقهای کنیم. تهران را به 8 منطقه تقسیم میکنیم و آرایشگاههای هر منطقه هم درجه یک و دو و سه خواهد داشت.
مصطفی گواهی تأکید کرد: دوست دارم در آینده نزدیک این طرح عملی شود.
بنابراین گزارش، منطقهبندی آرایشگاهها در صورت هماهنگی با نظام مالیاتی کشور، در راستای عدالت اجتماعی، هم حقوق آرایشگران را حفظ میکند و هم مانع ضایع شدن حق مشتری میشود. با اجرای این طرح، تفاوت قیمتها منطقی خواهد شد و قدرت نظارت اتحادیه نیز بالا خواهد رفت.
مصطفی گواهی با بیان اینکه سالنهای بالای چهل متر تحت عنوان آرایشگاههای ممتاز به آرایشگاههای موجود افزوده میشود نرخ پایه خدمات در این سالنها را 25 هزار تومان عنوان کرد.
رئیس اتحادیه صنف آرایشگران مردانه تهران نرخ پیشنهادی این اتحادیه را برای سال پیش رو، 12 هزار تومان، 10 هزار تومان و 8 هزار تومان بهترتیب برای آرایشگاههای درجه یک، دو و سه اعلام کرد.
به گفته گواهی، این نرخ باید در کمیسیون نرخگذاری مجمع امور صنفی بررسی و تصویب شود که البته ممکن است کمیسیون، نرخی کمتر از این مقدار را تصویب کند.
وی در پاسخ به پرسشی در زمینه پل ارتباطی شکایات مردمی با اتحادیه تأکید کرد که تاکنون اتحادیه شکایت مردمی نداشته و افزود: ما در اتحادیه واحد شکایات داریم که تماسهای آن ضبط میشود.
گفتنی است تلفن واحد شکایات مردمی اتحادیه صنف آرایشگران در برگههایی که نرخ مصوب اتحادیه روی آنها نوشته شده و آرایشگران موظفند جلوی دید مشتری قرار دهند، آمده است.
رئیس اتحادیه صنف آرایشگران مردانه تهران درباره آرایشگاههای بیجواز گفت: اینها با صنف ما و شخصیت صنفی ما مبارزه مستقیم میکنند.
وی از آموزشهای بیرویه اینطور انتقاد کرد: متأسفانه آموزشگاهدارها هم با صد ساعت دوره، گواهی آرایشگری میدهند.
مصطفی گواهی تعبیه کردن کتابخانههای کوچک در داخل آرایشگاهها را از طرحهای فرهنگی آتی اتحادیه عنوان کرد.
وی با اشاره به اینکه در تراشیدن ریش، تیغ عوض میشود اما به هر حال خونابهای بیرون میزند، گفت: به این ترتیب، آن کاسه و فرچهای که به صورت میمالند آلوده میشود. این آلودگی با شستن از بین نمیرود و سبب انتقال بیماری هپاتیت میشود.
انتهای پیام/خ