27. آذر 1392 - 10:02   |   کد مطلب: 7978
یکی از اساتید حوزه و دانشگاه شهرستان بهار:
وحدت حوزه و دانشگاه مورد حسد دشمنان است
یکی از اساتید حوزه و دانشگاه گفت: وحدت حوزه و دانشگاه موجب ارتقاء باورهای اسلامی می‌شود.

به گزارش خبرنگار بهارانه، مریم شمخانی در نشست صمیمی طلاب حوزه و دانشجویان دانشگاه شهرستان بهار که به همت بسیج طلاب خواهران برگزار شد، با اشاره به اینکه روز وحدت حوزه و دانشگاه از یادگارهای ارزشمند امام خمینی (ره) است، اظهار داشت: روز وحدت حوزه و دانشگاه به عنوان روزی که می‌توان به مشترکات بین حوزه و دانشگاه پرداخت از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است چرا که در این روز دیدگاه‌های حوزویان و دانشگاهیان مورد توجه قرار می‌گیرد.

شمخانی افزود: می توان برنامه‌ریزی مناسبی در طول سال برای عمیق‌تر شدن وحدت این دو نهاد تأثیرگذار در نظام اسلامی انجام داد.

وی عنوان داشت: اما اینکه کدام یک از این دو نهاد باید برای حفظ وحدت حوزه و دانشگاه پیشگام باشد یا کدامیک به تداوم آن کمک کند، به نظر می‌رسد باید ارتباط تنگاتنگی بین این دو نهاد برقرار کرد تا وحدت حاصله به سر منزل مقصود برسد و برای رسیدن به چنین هدفی باید هر دو نهاد تلاش کنند.

شمخانی با اشاره به اینکه وحدت حوزه و دانشگاه مورد حسد دشمنان است، گفت: این وحدت توانسته بسیاری از مسائل مربوط به حوزه و دانشگاه را حل کند تا جائیکه حضور حوزویان در دانشگاه و دانشگاهیان در حوزه ارتباط ناگسستنی را بین این دو نهاد ایجاد کرده است که همین امر مورد حسد دشمنان است.

وی افزود: علم بدون عمل، اخلاق‌مداری و معنویت‌گرایی آثار زیان‌بخشی را به دنبال دارد که بی‌توجهی در این حوزه می‌تواند آسیب‌های جدی را به پیکره دانشگاه و مراکز علمی و حوزوی وارد کند.

شمخانی با بیان اینکه تلاش نظام غرب برای جداسازی معنویت و اخلاق از حوزه و دانشگاه با همکاری نزدیک این دو نهاد از بین می‌رود، اذعان داشت: نهادینه شدن ارتباط حوزه و دانشگاه از دیدگاه متفکران و اندیشمندان این دو نهاد یک ضرورت است پس باید به کسانی که به دنبال ایجاد تفرقه بین این دو هستند، هشدار داد.

وی عنوان داشت: امروز در سنگر دانشگاه‌ها و حوزه‌ها اساتید برجسته و دلسوزی هستند که در نقطه تکاملی تحول و پیوند دانشگاه و حوزه از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کنند در حالی که در نقطه مقابل عده‌ای نیز می‌خواهند اختلافات در این حوزه افزون‌تر شده و نارسایی‌ها نمود پیدا کند.

شمخانی با اشاره به اینکه توجه و تأکید بر مشترکات این دو نهاد در تقویت ارتباط حوزه و دانشگاه ضروری است، افزود: توجه به موقعیت خاص نظام اسلامی در عرصه‌های ملی و بین‌المللی می‌تواند به پیشرفت کشور در بخش‌های مختلف کمک کند.

وی همچنین اظهار داشت: وحدت حوزه و دانشگاه موجب ارتقای باورهای جامعه اسلامی نیز می‌شود.

شمخانی وحدت حوزه و دانشگاه را عامل مهمی برای تثبیت ارزش‌های اسلامی در جامعه عنوان کرد و گفت: علوم حوزه و دانشگاه مکمل هم هستند و وحدت بین این دو نهاد می‌تواند ارتقای جامعه را در حوزه‌های مختلف در پی داشته باشد.

وی وحدت حوزه و دانشگاه را مثبت ارزیابی کرد و اذعان داشت: هنوز راه‌های بسیاری برای وحدت حوزه و دانشگاه در پیش روی این دو نهاد است.