15. بهمن 1392 - 10:06   |   کد مطلب: 8935
فرمانده سپاه ناحیه شهرستان بهار در مراسم انتصاب مسئول بسیج جامعه پزشکی؛
بسیج گره گشای عرصه های سخت است
فرمانده سپاه ناحیه شهرستان بهار گفت: بسیج یک فرهنگ است که باید در اختیار خدمت رسانی به مردم و نظام اسلامی باشد.

به گزارش بهارانه، حسن برزگر در مراسم انتصاب مسئول بسیج جامعه پزشکی شهرستان بهار با اشاره به حضور اقشار مختلف مردم در بسیج اظهار داشت: بسیج یک روز در عرصه های دفاعی ،روزی در عرصه سازندگی و محرومیت زدایی، روزی در عرصه جهاد علمی و فرهنگی وارد صحنه می شود، بنابراین نمی توان بسیج را منحصر به یک عرصه دانست.

برزگر با بیان اینکه بسیج کلید طلایی نظام اسلامی است، عنوان داشت: بسیج گره گشا و مرد عرصه های سخت است، پس اگر در جامعه تفکر بسیج پیاده شود بسیاری از مشکلاتی که ما امروز در جامعه شاهد آن هستیم برطرف می شود.

وی با اشاره به ویژگی مهم این سازمان و نقش مهم پزشکان و کارکنان بخش سلامت در حفظ سلامت جسمی انسان ها گفت: بسیج جامعه پزشکی می تواند در راستای حفظ سلامت معنوی جامعه نیز نقش بسزایی ایفا نماید.

برزگر افزود: گسترش فرهنگ ایثار و اخلاص بسیج ، ترویج اخلاق پزشکی ،محرومیت زدایی و جذب حداکثری پزشکان و پرستاران و کادر سلامت به مجموعه بسیج باید سرلوحه وظایف بسیج جامعه پزشکی باشد.

مسئول جدید کانون بسیج جامعه پزشکی شهرستان نیز در این مراسم گفت: بسیجیان ولایتمدار و با بصیرت بدون هیچ چشم داشتی همیشه آماده فعالیت در عرصه های سیاسی، اجتماعی ، فرهنگی و خدمت رسانی به مردم و محرومین هستند.

محمد به نشان با بیان اینکه بسیج جامعه پزشکی بازوی توانمند در عرصه سلامت است خاطر نشان کرد: پزشکان و کادر بهداشتی و درمانی در دوران هشت سال دفاع مقدس نقش بسیار مؤثری در جبهه های جنگ داشتند و امروز نیز در عرصه بهداشت و سلامت جامعه رسالت سنگینی بر عهده دارند.

به نشان گفت: بسیج جامعه پزشکی شهرستان بهار نیز در سال های گذشته خدمات و کارهای ارزشمندی را ارائه داده است.