10. اسفند 1392 - 8:47   |   کد مطلب: 9439
فرماندار شهرستان بهار؛
باید از توان مدیران ارشد بومی در راستای توسعه شهرستان بهره جست
فرماندار شهرستان بهار گفت: با استفاده از ظرفیت مدیران ارشد بومی شهرستان می توان مشکلات حوزه بهداشت و درمان را مرتفع نمود.

به گزارش خبرنگار بهارانه، محسن مرادی پناه ظهر امروز در با مسئولین شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهار بر سرعت بخشی رفع مشکلات بهداشتی درمانی شهرستان بهار تأکید داشته و اظهار داشت: متولیان حوزه بهداشت و درمان برای بهبود وضعیت بهداشتی مناطق مختلف شهرستان باید سرعت عمل داشته باشند.

مرادی پناه با اشاره به استفاده از ظرفیت مدیران بومی همچون ریاست دانشگاه علوم پزشکی و نماینده مردم در خانه ملت در کمیسیون اصل نود، افزود: با استفاده از ظرفیت های مدیران ارشد استانی و پیگیری های مستمر در وزارت متبوع میتوان در راستای بهبود و رفع موانع و مشکلات حوزه بهداشت و درمان گام هایی اساسی برداشت.

وی با اشاره به پرهزینه بودن بخش بهداشت و درمان و کمبود اعتبارات در این حوزه، عنوان داشت: برای جذب اعتبارات عمرانی باید نگاه بلند داشته باشید و به اعتبارات محدود قانع نباشید.

مرادی پناه افزود: متولیان حوزه بهداشت و درمان می توانند در راستای رفع کبودهای این حوزه در مناطق مختلف شهرستان به ویژه مناطق روستایی از ظرفیت خیرین سلامت نهایت استفاده را ببرند.

وی همچنین برای پیگیری و حل مشکلات حوزه بهداشت و درمان شهرستان قول مساعد داده و گفت: با همکاری، تلاش، تعامل و پیگیری های مستمر شبکه بهداشت و درمان می توان در راستای ارتقاء شاخص های بهداشتی درمانی شهرستان گام های موثر برداشت.