17. مرداد 1405 - 7:15   |   کد مطلب: 45702
خبرنگاران دیده‌بانان آگاهی‌بخش جامعه هستند

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «بهارانه»؛ علیرضا بابایی سخنران قبل از خطبه‌های نمازجمعه بهار گفت: مقابله با جنگ روایت‌ها؛ رسالت اصلی رسانه‌ها است.
نماینده بسیج رسانه شهرستان بهار در آیین عبادی-سیاسی نماز جمعه تأکید کرد: خبرنگاران متعهد با سلاح قلم و اخلاق اسلامی، سدی مستحکم در برابر جنگ روانی دشمنان هستند.
علیرضا بابایی، نماینده بسیج رسانه شهرستان بهار، در سخنانی ضمن تبریک این روز، خبرنگاران را «سربازان عرصه آگاهی‌بخشی» توصیف کرد و گفت: خبرنگاران متعهد با قلم و بیان خود، جامعه را از تاریکی‌های جهل و تحریف نجات می‌دهند.
همان‌گونه که حضرت امام (ره) فرمودند، قلم‌ها در مقابل شمشیرها گاهی برنده‌ترند و امروز خبرنگاران ثابت کردند که قلم می‌تواند سنگری مقدس برای دفاع از حقیقت باشد.
بابایی با اشاره به تحولات أخیر منطقه غرب آسیا و تغییر نظم بین‌المللی، تصریح کرد: جهان امروز وارد مرحله جدیدی از تقابل‌ها شده است؛ به‌طوری که جنگ‌های امروزی تنها محدود به سلاح‌های سخت نیست، بلکه «جنگ روایت‌ها»، «جنگ ادراک‌ها» و «جنگ اذهان» است.
وی افزود: دشمنان با بهره‌گیری از جنگ روانی و انتشار اخبار کذب، سعی در ایجاد تفرقه و یأس در جامعه دارند. در چنین شرایطی، خبرنگاران با پایبندی به تعهد اسلامی و اخلاق حرفه‌ای، باید همچون دیده‌بانان امین، در برابر هجمه‌های رسانه‌ای دشمن ایستادگی کنند
نماینده بسیج رسانه شهرستان بهار در بخش پایانی سخنان خود، ضمن اشاره به نقش رسانه‌ها در پیگیری حقوق عمومی و رشد پویش‌های اجتماعی، از تلاش‌های بی‌وقفه فعالان رسانه‌ای تقدیر کرد.
 وی به‌طور ویژه از زحمات مدیران کانال‌ها، صفحات مجازی، «انسان‌رسانه‌ها» و به‌ویژه نماینده صدا و سیمای شهرستان که در ۱۵۰ شب گذشته به‌طور مستمر انعکاس‌دهنده تجمعات و فعالیت‌های مردمی بوده‌اند، قدردانی نمود.
انتهای خبر/ع