آخرین اخبار

10. اسفند 1401 - 18:17   |   کد مطلب: 41026
مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان همدان:
تکمیل زنجیره تولید، از گام های مهم توسعه و موفقیت اقتصادیست
فرماندار بهار در همایش سرمایه گذاری: شهرستان بهار از نظر صنعتی بسیار پیشرو است ولی می‌توانیم با تکیه بر صنعت نانو جلوتر حرکت کنیم.

به گزارش بهارانه،دومین همایش سرمایه گذاری شهرستان بهار با حضور فرماندار بهار، مدیر کل کار تعاون و رفاه اجتماعی، سرمایه گذاران و افراد تأثیرگذار در حوزه اقتصادی در سالن جلسات فرمانداری بهار برگزار شد.

 فرماندار بهار در همایش سرمایه گذاری شهرستان بهار با اشاره به پتانسیل ها، موقعیت استراتژیک و ظرفیت بالقوه ی  کشاورزی، صنعت، گردشگری و صنایع دستی اظهار کرد: فعالیت هایی چون تولید محصولات کشاورزی، صنایع دستی و هنر، صنایع تبدیلی، تریلی سازی و حمل و نقل و گردشگری از پتانسیل های شهرستان بهار است که همه به موازات هم، رشد می کنند و بخش عمده ای از نیاز داخل را برطرف می کند و برخی از محصولات به کشورهای دیگر صادر می شود و ارز آوری خوبی دارد. 

روح اله نباتی تصریح کرد: راه نجات اقتصاد کشور توجه به اقتصاد تعاونی و گسترش تعاونی ها میباشد تا سرمایه گذاران سرمایه های خود را به سمت تولید سوق دهند و در راستای کمک به آنان، تسهیل گری در امور و ایجاد زیرساخت ها را در دستور کار خود قرار دهند و ما نیز با تمام توان از سرمایه گذاران حمایت می کنیم.

وی تصریح کرد: شهرستان بهار از نظر صنعتی بسیار پیشرو است ولی می‌توانیم با تکیه بر صنعت نانو جلوتر حرکت کنیم و باید فکر خود را عوض کنیم و فقط با فعالیت در حوزه کشاورزی موفق نخواهیم شد و باید به سمت فرآوری و گسترش صنایع تبدیلی پیش رویم تا ارزش افزوده بیشتری حاصل شود.

نباتی افزود: ایجاد شرکت هایی در حوزه برندسازی، تجاری سازی، صادرات، بازاریابی و ارتباط با کشورها، حمل و نقل بین المللی در شهرستان بهار ضروری است زیرا با ایجاد این شرکت ها، هزاران فرصت شغلی و سرمایه گذاری ایجاد می شود.

نباتی از صاحبان صنایع و سرمایه‌گذاران بهاری خواست تا حساب های جاری و مباحث و پرونده های مالیاتی را در شهرستان دایر کنند و افزود: صاحبان صنایع می توانند در صورت انجام مسئولیت اجتماعی از قبیل ساخت درمانگاه، کتابخانه، پل، جاده، زمین چمن و سالن ورزشی از کمک و معافیت امور مالیاتی بهره مند شوند.
 

در ادامه مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان گفت: تکمیل زنجیره تولید، از گام های مهم توسعه و موفقیت اقتصادی در هر کشوری به شمار می رود و با توجه به پتانسیل های کشور و منابع انسانی خوب، می توان درصدد تکمیل زنجیره تولید برآمد.

یوسف شعبانی اذعان کرد: برنامه محوری یکی از راه های توسعه اقتصادی متوازن میباشد که با داشتن برنامه و برنامه ریزی ها بر اساس ظرفیت ها، قطعا موفقیت حاصل می شود و با پراکنده کاری و اقدامات جزیره‌ای، فعالیت های اقتصادی ابتر خواهد ماند.

شعبانی گفت: تدوین و اجرای برنامه منسجم و عملیاتی بومی در استان و پایبندی به برنامه بلندمدت، توسعه اقتصادی می انجامد و تکمیل زنجیره تولید در حوزه خدمات با محوریت لالجین، کشاورزی محوریت بهار و صنعت با محوریت شهرک های صنعتی و صالح آباد در حوزه اقتصادی شهرستان اثر گذار خواهد بود.

وی افزود: تشکل ها، در تکمیل زنجیره فعالیت اقتصادی بسیار تاثیر گذار هستند و می توانند موفق عمل کرده و توسعه عادلانه و تعاون محور داشته باشند و نهادهای حمایتی مانند بنیاد برکت و صندوق های بازنشستگی می توانند در توسعه اقتصادی تاثیر بگذارند  چراکه در استان های موفق، افرادی به عنوان پیشران و رهبر، روان سازی امور را در دست گرفته اند و کارآفرینان با ایده پردازی و سرمایه‌گذاران با پشتیبانی، در کنار هم فعالیت های اقتصادی را پیش می برند.

وی با تاکید بر حفظ امنیت سرمایه گذاران گفت: همه ی ما برای کمک به سرمایه‌گذاری و ایجاد زیرساخت ها برای حضور سرمایه گذاران در منطقه وظایفی بر عهده داریم و تسهیل گری فعالیت های اقتصادی و تجمیع سرمایه گذاری به حل مشکلات کمک خواهد کرد.

.

 

تصاویر تکمیلی: 

دیدگاه شما