5. فروردين 1404 - 18:18   |   کد مطلب: 44223
آبگرفتگی زیرگذر در اولین روز سال؛
زیرگذر پر از آب شد
در اولین روز از سال جدید همزمان با بارش باران بهاری، زیرگذر نهالستان بهار پر از آب و غیر قابل استفاده شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «بهارانه»؛آغازین ساعات نوروز امسال در استان همدان با فعالیت سامانه بارشی شروع شد. 

در اولین شب سال نو، بارش باران در شهرستان بهار شدت بیشتری یافت تا جایی که بنابر آمارها در اولین روز بارش باران، شهر صالح آباد رکورد بارش در شهرستان با حدود ۵۰ میلیمتر بارندگی را ثبت کرده بود. 

بارش باران رحمت الهی در شهرستان بهار موجب شد تا رودخانه‌های فصلی هم جان تازه‌ای پیدا کنند و رودخانه معروف سیمین رود که از چند شهر و روستا عبور می‌کند، پرآب شده و همه بندهای آبخیزداری راهم پر کند. 

بارش باران باعث خوشحالی کشاورزان و باغداران در اولین روز سال شد و پر شدن بندهای رودخانه سیمینه رود و جاری شدن آب در سرتاسر این رودخانه باعث خوشحالی اهالی شهرستان بهار شده است. 

بارش باران گرچه میانگین خوبی را به ثبت رساند اما شدت بارش به‌نحوی نبود که باعث ایجاد سیل و آب‌گرفتگی شدید معابر شود و بارش یک‌سان باران، باعث شد تا خسارتی نداشته باشد.

پس از اتمام بارش باران تصاویری از پر شدن زیرگذر نهالستان در شهر بهار منتشر شد. 

این زیرگذر در انتهای مسیر خیابان نهالستان به شهرک صنایع غذایی بهار و خارج از محدوده شهری قرار دارد. 

این زیرگذر به‌منظور ایجاد سهولت و ایمنی در تردد وسایل نقلیه از شهر بهار به شهرک صنایع غذایی در تقاطع جاده گردشگری یا همان مسیر غار علیصدر تعبیه شده است.

لازم به ذکر است این زیرگذر هنوز به اتمام نرسیده و پیمانکار این طرح در حال اتمام زیرگذر است، اما این زیرگذر قابل استفاده بوده و اهالی برای تردد از آن استفاده می‌کنند.

همچنین در این محل در کنار زیرگذر کانال‌های انتقال آب فاضلاب شهری و آب‌های سطحی قرار دارد. 

پر شدن این زیرگذر بر اثر بارش‌ باران به‌حدی بود که صرفاً بارش معمولی باران منجربه پر شدن آن نمی‌شود.

یکی از شهروندان در این رابطه گفت: کانال انتقال آب‌های سطحی و فاضلاب شهری در کنار این زیرگذر قرار دارد و امکان آنکه این زیرگذر با آب کانال انتقال آب‌های سطحی پر شده باشد بسیار زیاد است، چون سطح آب تا حدود سقف زیرگذر بالا آمده بود و عملاً زیرگذر قابل استفاده نیست. 

وی افزود: در روزهایی که تردد جاده گردشگری منتهی به غار علیصدر در اوج خود قرار دارد و این تردد بالا موجب افزایش خطر تصادف می‌شود، زیرگذر نهالستان غیر قابل استفاده شد تا کسانی که از این مسیر عبور می‌کنند مجبور به عبور از سطح جاده گردشگری شود و این خود خطر آفرین است.

نبود علائم هشدار دهنده، نور کافی و موانع برای هشدار به رانندگان در زمانی که زیرگذر پر از آب شده نیز خطرناک است.

و خطر اینکه رهگذران و تردد کنندگان از این مسیر بدون اطلاع قبلی از پر شدن آب در این زیرگذر وارد آن شده و دچار مشکل شوند بالا است. 

آب گرفتگی زیرگذر نهالستان برای اولین‌بار نیست که اتفاق افتاده است، چراکه در بارش‌های مختلف، سختی عبور و مرور را برای مردم به‌وجود آورده است، و دلیل آن آسفالت نبودن زیرگذر است و علاوه بر آن دیواره‌های زیرگذر نیز در حال ساخت است و بخشی از آن هنوز مستحکم سازی نشده است.

یکی‌دیگر از شهروندان گفت: سال گذشته نیز در بارش‌های باران بهاری، در حال عبور از این زیرگذر با خودرو بودم که بر اثر آبگرفتگی جزئی با خودرو در گِل گرفتار شدم و دچار مشکل شده و مجبور شدم با استفاده از ماشین آلات کشاورزی خودرو را از زیرگذر خارج کنم.

هرچند که این زیرگذر در حال ساخت می‌باشد و یک فضای کارگاهی در آن جریان دارد، اما نیازمند نظارت و کنترل مسئولان در چنین مواقعی است. 

در چهار روز گذشته، در فضای مجازی اهالی شهر بهار در این رابطه واکنش نشان دادند و انتقاد خود را به این موضوع بیان کردند، اما هنوز مسئولان مربوطه هیچ واکنشی نسبت به آن نشان ندادند.

انتهای خبر/ع

دیدگاه شما