13. مرداد 1394 - 0:20   |   کد مطلب: 11867
خانه جوانان امید و نشاط شهرستان بهار اواخر سال 88 مجوز خود را اخذ کرده و در سال 89 آغاز به فعالیت کرد. این تشکل غیر دولتی 600 عضو دارد که در برنامه های فرهنگی ورزشی آن شرکت می کنند.

به گزارش بهارانه، دبیر این انجمن درباره فعالیت های این انجمن گفت: هدف از تاسیس این انجمن حضور جوانان در برنامه های فرهنگی و ورزشی است  و ما می خواهیم جوانان را به مشارکت های اجتماعی ترغیب کنیم.

مرتضی بهادربیگی اضافه کرد: غنی سازی اوقات فراغت، برگزاری مسابقات ورزشی مختلف، برگزاری اردوهای فرهنگی ورزشی، تشکیل اتاق فکر و برگزاری نشست های هم اندیشی فعالان اجتماعی شهر با حضور مسئولان شهرستان و استان از جمله  برنامه هایی است که ما در جهت رسیدن به اهدافمان اجرا می کنیم.

وی افزود: یک سری از برنامه های انجمن توسط معاونت اداره ورزش و جوانان مورد حمایت قرار می گیرد اما بیشتر آنها با کمک های مردمی انجام می پذیرد. خانه جوانان امید و نشاط شهرستان بهار تنها سازمانی است که مجوز خود را از سازمان ورزش و جوانان سابق دریافت کرده و از انجمن های فعال در استان محسوب می شود.

بهادربیگی تاکید کرد: جوانان این شهر خواسته اند که این کار انجام شود و این نیاز آنها بوده که در توسعه شهر خود سهیم باشند.

وی افزود: مشاورانی همچون حاج حبیب طالبی و مجید قاسمی هم از نظر مالی  و هم از نظر تاسیس اتاق فکر انجمن خیلی به ما کمک کردند و بانب کارهای بزرگی برای جوانان شهرستان بهار محسوب می شوند.

سیاست های متفاوت و متضاد

از دبیر خانه جوانان درباره مشکلات و موانعی که بر سر راه اهداف آن قرار دارد پرسیدیم و وی پاسخ داد: من نمی توانم به جزئیات بپردازم  و بگویم این اداره به ما کمک کرده و آن سازمان به ما کمک نکرده است چون در این مدت به این نتیجه رسیده ام که این حرف ها هیچ تاثیری ندارد و تغییری ایجاد نمی کند. من می خواهم به مشکل عمیق تر و بزرگتری اشاره کنم و آن ناشناخته ماندن تشکل های غیر مردمی در بین مردم است و کار خاصی هم انجام نشده که حوزه فعالیت ها و وظایف این تشکل ها برای مردم توضیح داده شود.البته خود تشکل ها هم باید در این زمینه تلاش کنند اما نقش دولت مهمتر است.

بهادربیگی گفت: نبود یک برنامه و سیاست مشخص و متداول درباره تشکل های غیر دولتی نیز از مشکلات اساسی ماست. دولت ها در مورد تشکل های غیر دولتی سلیقه ای عمل می کنند. یک دولت آنها را در مقابل خود می بیند و دیگری همراه با خود.

این مسئله باعث ریزش تعداد تشکل ها شده و بسیار آسیب زاست. دو دولت قبل خیلی از تشکل ها فعالیت خود را متوقف کردند اما در دولت یازدهم جان دوباره ای گرفتند.

چیزی به نام اعتماد

این فعال مدنی به نقش تشکل های غیر دولتی در پیشرفت دولت ها اشاره کرد و تصریح کرد: مسئولان باید به تشکل های غیر دولتی و دلسوزی های آنها توجه ویژه ای کنند.

ما در جنگ به جوانان اعتماد کردیم و نتیجه این اعتماد را هم گرفتیم. در شرایط فعلی هم اگر کسی بخواهد مشکلات را مدیریت کند در مرحله اول باید به جوانان اعتماد کند؛ چون آنها بهتر از هر کسی می دانند مشکلات و خواسته های جوانان چیست و چگونه باید آنها را حل و فصل کرد.

وی افزود: ما باید به جوانان اعتماد کنیم و ایده و راهکارهای آنها را بپذیریم و مورد بررسی قرار دهیم . نتیجه این اعتماد پیشرفت کشور و کاهش آسیب های اجتماعی خواهد بود اما متاسفانه ما به صد درصد اعتماد نرسیده ایم و گره کار همین جاست.

وضعیت تشکل های غیر دولتی شهرستان بهار

دبیر خانه جوانان با بیان اینکه 24 تشکل غیر دولتی در شهرستان بهار به ثبت رسیده توضیح داد: شهرستان بهار آمار بیشتریت تعداد تشکل های غیر دولتی ثبت شده در استان را به خود اختصاص داده ؛ اما بیشتر از 5، 6 تشکل به صورت جدی فعالیت نمی کنند و بقیه راکد مانده اند.

بهادربیگی در پایان گفت: این تعداد تشکل غیر دولتی نشان می دهد جوانان این شهرستان می خواهند در پیشرفت شهر خود سهیم باشند اما اگر بستر لازم فراهم نشود همه این خواستن ها پشت سدها می ماند و نمی توان کاری از پیش برد.

برچسب‌ها: 

دیدگاه شما