آخرین اخبار

1. شهريور 1394 - 12:59   |   کد مطلب: 12301
مردم شهرستان بهار با حضور پرشور و گسترده در استقبال از رئيس جمهور دولت تدبير و اميد ، بار ديگر وحدت ميان ملت و مسئولين را رقم خواهند زد

به گزارش بهارانه، گردهمايي بزرگ هيئات مذهبي شهرستان بهار در محل فرهنگسراي آيت اله بهاري برگزار شد.

در اين گردهمايي فرماندار بهار گفت : حکومت حضرت مهدي (عج) آخرين حکومت است و آن حضرت وقتي ظهور مي کند که تحمل پذيرش حکومت امام عادل در جامعه ايجاد شده باشد و آن حضرت حکومتي جهاني برپا خواهد کرد و به نفع هيچ حزب و جناحي کوتاه نمي آيد و در اين حکومت دو گانگي وجود ندارد و شعارها با رفتارها تغييري ندارد .

محسن مرادي پناه اضافه کرد : حکومت موعود قابل تکرار نيست و آخرين حاکم عدل الهي امام زمان (عج) است و مطالبه به حق خدا و مردم از اين حکومت برپايي عدل است و يکي از علل مهم تاخير ظهور عدم پذيرش حکومت از سوي مردم است و بايد حرکت خود سازي را آغاز کنيم تا به يک حرکت اجتماعي برسيم و از ويژگيهاي آن حکومت شورايي بودن است و بايد دين مدار و توجه به ارزشها داشته باشيم تا زمينه ظهور فراهم شود .

وي تصريح کرد: هيئت‌هاي مذهبي بايد بتوانند علاوه بر بصيرت‌افزايي تفکر ولايتمداري را نيز در سطح هيئت و بين مردم ترويج دهند.

فرماندار بهار خاطر نشان کرد: هيئت‌هاي مذهبي مي‌‌توانند در برابر تفرقه‌افکني دشمنان به خوبي ايستادگي کنند و با اجراي برنامه‌هاي ديني و مذهبي خود مانعي براي رسيدن آنها به اهداف شومشان باشند.

مرادي پناه به سفر دولت تدبير و اميد اشاره کرد و گفت : اين سفر سوم شهريور ماه انجام خواهد شد که مردم استان به ويژه شهرستان بهار با حضور پرشور و گسترده در استقبال از رئيس جمهور دولت تدبير و اميد ، بار ديگر وحدت ميان ملت و مسئولين را رقم خواهند زد و اين سفر منشاء برکاتي براي استان و شهرستان بهار خواهد داشت .

برچسب‌ها: 

دیدگاه شما