به گزارش بهارانه، عصر روز دوشنبه 18 آبان ماه با حضور امام جمعه بهار، بخشدار مرکزی و رئیس بنیاد شهید بهار از خانواده شهید عباس قاسمی و محمد شهبازی در روستای گنج تپه سرکشی و دلجویی شد.
امام جمعه بهار در این دیدار با تاکید بر زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا گفت: شهداء جز خدا چيزي نديدند وبراي رسيدن به قرب الهي به اين دنيا فاني و زودگذر پشت پا زده اند و فرمان رهبر و مقتداي خويش را لبيک گفتند و خداوند منان بالاترين اجر وپاداش که همان شهادت است نصيبشان کرد و با شهادت خود اسلام و نظام جمهوري اسلامي را در مقابل تمامي فتنه هاي داخلي وخارجي بيمه نموده اند و امروز وظيفه ماست که از راه ومرامشان پاسداري نماييم.
حجت الاسلام حاتم نیا تصریح کرد : شهدا تا ابد براي ايران اسلامي اوج عزت و اقتدار مي باشند و امروز نيز عزت کشور مرهون رهبري حکيمانه ولايت فقيه و خون شهداي گرانقدر است.
حجت الاسلام حاتم نیا سرکشي و ديدار از خانواده ايثارگران به خصوص خانواده شهدا رايکي از برنامه هاي مهم بيان کرد و افزود:همه ما مديون شهدا هستيم و بايد با سرکشي از خانواده شهدا بخشي از دين خود را ادا نماييم.
دیدگاه شما