آخرین اخبار

12. آذر 1394 - 15:19   |   کد مطلب: 13685
سرپرست معاونت اقتصادی استانداری همدان با بیان اینکه بدبینی بدنه کارشناسی ادارات همدان به سرمایه‌گذاران کاهش یافته است، گفت: کارشناسان همکاری با سرمایه‌گذاران را افزایش دهند.

به گزارش بهارانه، احمد فضلعلی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در همدان، با اشاره به اینکه فضای استان از دو سال گذشته برای سرمایه‌گذاری آماده شده است، اظهار داشت: در سال‌های گذشته مشکلاتی در حوزه جذب سرمایه‌گذار وجود داشت که خوشبختانه از دو سال گذشته این روند در حال بهبود است.

وی با اشاره به اینکه برگزاری همایش‌ها، برنامه‌های تلویزیونی و جلسات مختلف سبب شده تا نگاه مردم همدان به سرمایه‌گذرای مثبت باشد، افزود: متاسفانه در گذشته برخی با نقاب بخش خصوصی وارد استان همدان شده و عملکردی خلاف سرمایه‌گذاری داشتند که دیدگاه مردم همدان را نسبت به سرمایه‌گذاری تغییر داده بود.

فضلعلی با اعلام اینکه در حال حاضر جواز تاسیس برای سرمایه‌گذاران در مدت نصف روز صادر می‌شود، تصریح کرد: مرکز خدمات سرمایه‌گذاری همدان که از سال گذشته فعالیت خود را آغاز کرده در راستای جذب سرمایه‌گذار و انجام امور مربوط به سرمایه‌گذاران اقدامات مطلوبی داشته است.

وی با اشاره به برگزاری همایش سرمایه‌گذاری با رویکرد اقتصاد مقاومتی سال گذشته در همدان عنوان کرد: پس از این همایش سرمایه‌گذاران روانه استان همدان شده و پروژه‌های مهمی از جمله کارخانه‌های لنت ترمز و باتری در رزن را آغاز کردند.

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری همدان عنوان کرد: بدنه کارشناسی ادارات همدان باید همکاری خود با سرمایه‌گذاران را افزایش داده و از نگاه منفی و ایجاد مانع در برابر آنها خودداری کنند.

وی با بیان اینکه توسعه استان همدان در گرو استفاده از ظرفیت بخش خصوصی است، گفت: امروز دولت توان و اجازه سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف کشور را نداشته ولی دولت در زمینه تسهیل امور سرمایه‌گذاری باید به وظایف خود عمل کند.

فضلعلی با تاکید بر اینکه امروز فضای استان همدان برای سرمایه‌گذاری آماده است، گفت: همدان ظرفیت‌های مختلفی بویژه در زمینه کشاورزی، گردشگری و معدنی برای سرمایه‌گذاری دارد که ورود بخش خصوصی می‌تواند سبب شکوفایی این بخش‌ها شود.

وی با تاکید بر اینکه حفظ واحدهای تولیدی و صنعتی موجود یکی از مهمترین اولویت‌های استان همدان محسوب می‌شود، عنوان کرد: جلسات مختلفی برای تعیین تکلیف و حل مشکلات واحدهای راکد و تعطیل استان همدان از دو سال گذشته برگزار شده است.

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری همدان مشکل عمده واحدهای تولیدی همدان را بدهی به بانک‌، نداشتن سرمایه‌درگردش و مدیریت دانست و گفت: با جلسات برگزار شده بدهی معوق 300 واحد تولیدی استان همدان تعیین تکلیف شده تا این واحدها در صورت نیاز بتوانند سرمایه‌درگردش دریافت کرده و دوباره چرخه فعالیت بازگردند.

وی با بیان اینکه احیا واحدهای تولیدی راکد همچنان در استان همدان ادامه دارد، تصریح کرد: جلسات مختلفی در قالب ستاد تسهیل یا شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی برای رفع مشکلات واحدهای تولیدی در همدان برگزار می‌شود.

انتهای پیام/ س

 
 
 

دیدگاه شما