آخرین اخبار

1. دى 1394 - 0:00   |   کد مطلب: 13947
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: همزمان با اجرای طرح تحول نظام سلامت تاکنون ۲۴۵ میلیارد تومان اعتبار در قالب یارانه سلامت و تجهیزات به استان همدان تخصیص داده شده است.

به گزارش بهارانه، محمدرضا عبادیان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در همدان با اشاره به اجرای موفق طرح تحول نظام سلامت اظهار داشت: با اجرای این طرح میزان رضایت مردم از ارائه خدمات بهداشتی و درمانی افزایش پیدا کرده است چرا که با دریافت خدمات بیشتر، هزینه‌های درمانی کاهش داشته است.

وی افزود: از نیمه دوم اردیبهشت سال گذشته که طرح تحول نظام سلامت در 16 بیمارستان دولتی استان همدان اجرا شده است تاکنون 321 هزار نفر بیمار اعم از بستری و تحت نظر از خدمات طرح تحول نظام سلامت در استان همدان بهره‌مند شدند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان تصریح کرد: همچنین از ابتدای اجرای طرح تحول نظام سلامت تاکنون 21 هزار عمل زایمان به روش طبیعی در مجموع بیمارستان‌های استان همدان انجام شده است که نسبت به سنوات گذشته عمل سزارین به میزان قابل توجهی کاهش یافته است.

وی بیان کرد: با اجرای طرح تحول نظام سلامت انجام عمل زایمان به روش طبیعی در بیمارستان‌های دولتی و دانشگاهی رایگان انجام می‌شود و بر این اساس روند انجام زایمان طبیعی رو به افزایش است.

عبادیان گفت: زایمان طبیعی مزایای بسیاری برای مادر و نوزاد دارد بر این اساس، یکی از اهداف اصلی اجرای طرح تحول نظام سلامت افزایش زایمان طبیعی قرار گرفته است که برای تحقق آن متخصصان زنان و زایمان و کارشناسان مامایی باید در آگاه‌سازی مردم درباره مزایای زایمان طبیعی تلاش بیشتری داشته باشند.

وی افزود: به منظور گسترش فرهنگ زایمان طبیعی، "همایش ترویج و فرهنگسازی زایمان طبیعی و گردهمایی مادران باردار" در سوم دی ماه در مرکز همایش‌های دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار می‌شود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان عنوان کرد: در این همایش کارشناسان مسئول بخش‌های زایمان مراکز درمانی و مدرسان کلاس‌های زایمان فیزیولوژیک مادران باردار در بخش‌های درمانی و بهداشتی استان همدان شرکت دارند و همچنین دکتر «صغری ربیعی» متخصص زنان و زایمان به بیان مزایای زایمان طبیعی نسبت به سزارین می‌پردازد و دکتر «پوران حاجیان»، روش زایمان بی‌درد را تشریح می‌کند.

وی یکی از مهمترین خدمات طرح تحول نظام سلامت را کاهش پرداخت از جیب بیمار هنگام بستری شدن برشمرد و افزود: در این طرح 10 درصد هزینه‌های درمانی بستری را بیماران و بیمه 90 درصد هزینه‌ها را می‌پردازد و روستاییان و عشایر نیز حدود 5 درصد هزینه‌های درمانی را متقبل می‌شوند.

عبادیان از استانداردسازی هتلینگ بیمارستان‌های دانشگاهی خبر داد و گفت: در این راستا یک‌هزار و 495 تخت بیمارستانی و خودروهای آمبولانس به استان همدان اختصاص داده شده است.

وی عنوان کرد: از ابتدای اجرای طرح تحول نظام سلامت تاکنون 245 میلیارد تومان یارانه سلامت به صورت نقدی و تجهیزات به استان همدان تخصیص داده شده است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان تصریح کرد: اعتبارات امسال شامل 122 میلیارد تومان است که در قالب ردیف‌های متمرکز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یارانه سلامت به استان اختصاص داده است.

وی افزود: امسال 62 میلیارد تومان اعتبار در قالب طرح تحول نظام سلامت به استان همدان تخصیص یافته است که 47 میلیارد تومان در حوزه درمان و مابقی در حوزه بهداشت بوده است.

انتهای پیام/س

 
 
 

دیدگاه شما