14. دى 1394 - 7:54   |   کد مطلب: 14109
مسئول بسیج دانشجویی همدان خواستار شد
برخورد قاطع و مقتدرانه دستگاه دیپلماسی با آل سعود
مسئول بسیج دانشجویی همدان خواستار برخورد جدی و قاطع دستگاه دیپلماسی با آل سعود شد و گفت: متأسفانه عنصر عزت در سیاست خارجی و دستگاه دیپلماسی دولت دچار خدشه شده است.

به گزارش بهارانه، طیب فریادرس  در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در همدان با تسلیت شهادت آیت‌الله النمر اظهار کرد: ایشان یکی از شخصیت‌های مجاهد در راه آرمان‌های دین مبین اسلام و تحقق حقوق حقه مردم و شیعیان عربستان بود.

وی با بیان اینکه رژیم آل سعود، آیت‌الله النمر را به اتهام تروریسم دستگیر و شهید کرد، گفت: این اقدام به دست کسانی انجام شد که جنایات آنها در حق مردم یمن، عراق و سوریه آشکار است و شدیدترین و بدترین جنایات را علیه مسلمانان انجام می‌دهند.

* رژیم منحوس صهیونیستی تنها رژیم همتراز آل سعود

مسئول بسیج دانشجویی همدان تنها رژیم همتراز آل سعود را رژیم منحوس صهیونیستی دانست و بیان کرد: آل سعود با شهادت آیت‌الله النمر نشان داد به آخر خط رسیده است.

وی با بیان اینکه خون آیت‌الله النمر پایه‌های آل سعودی را ویران خواهد کرد، ادامه داد: غرب که فقط ادعای حقوق بشری دارد تنها نظاره‌گر این موضوع است و از این رژیم‌های جنایتکار حمایت می‌کند.

فریادرس خواستار برخورد جدی و قاطع دستگاه دیپلماسی کشورمان با این موضوع شد و تصریح کرد: فشار‌ها و رفتار‌های کنونی علیه مسلمانان، شیعیان، شیخ زکزاکی و آیت‌الله النمر به ضعف در اتحاد مسلمانان و همینطور عنصر «اقتدار» در سیاست خارجی برمی‌گردد.

*اصل عزت در سیاست خارجی دولت کنونی خدشه‌دار شده است

وی یادآور شد: سیاست خارجی بر اساس اصول عزت، حکمت و مصلحت دایر شده است که متأسفانه عنصر عزت در سیاست خارجی و دستگاه دیپلماسی دولت یازدهم دچار خدشه شده است.

مسئول بسیج دانشجویی همدان با بیان اینکه اصل عزت به شکل شایسته و بایسته در سیاست خارجی دولت کنونی تبلور نیافته است، تأکید کرد: خواستار برخورد مقتدرانه از سوی دستگاه دیپلماسی هستیم تا از ظلم به شیعیان و مسلمانان جلوگیری شود.

وی گفت: معتقدیم هسته‌های حزب‌الله انتقام خون این شهید را از جنایتکاران در عراق، سوریه، یمن و عربستان می‌گیرند و به زودی شاهد احقاق حقوق مسلمانان خواهیم بود.

* واکنش سریع دانشجویان در فضای مجازی به شهادت آیت‌الله النمر

فریادرس با اشاره به واکنش دانشجویان همدان به شهادت آیت‌الله النمر بیان کرد: با وجود همزمانی این واقعه با فصل امتحانات، دانشجویان فعالیت‌های چشمگیری در واکنش به این موضوع در فضای مجازی داشتند.

وی ادامه داد: دانشجویان و جامعه دانشگاهی همدان امروز پا به پای مردم استان در اعتراض به عمل شنیع آل سعود در شهادت آیت‌الله النمر در تجمع اعتراض‌آمیز مردم در میدان امامزاده عبدالله(ع) حضور داشتند.

مسئول بسیج دانشجویی همدان خاطر‌نشان کرد: در سطح کشوری نیز بعدازظهر امروز تجمع دانشجویان مقابل سفارت عربستان در تهران را داریم.

وی به برگزاری برنامه‌هایی در پیگیری شهادت آیت‌الله النمر اشاره کرد و یاد‌آور شد: بسیج دانشجویی استان برنامه‌های دیگری برای جلوگیری از فراموشی این موضوع با حضور دانشجویان و جامعه دانشگاهی استان برگزار خواهد کرد.

انتهای پیام/ س

دیدگاه شما