به گزارش بهارانه، حمیدرضا متین در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در همدان، اظهار داشت: در استان همدان یکهزار و 327 واحد تولیدی دارای پروانه فعالیت هستند که در حال حاضر 378 واحد تولیدی در استان همدان تعطیل است و 2100 نفر نیز در این زمینه بیکار شدهاند.
وی افزود: 12 واحد تولید پودر سنگ و 58 واحد شن و ماسه از بین کل واحدهای تعطیل استان به سبب برودت هوا تعطیل هستند که از اواخر اسفندماه دوباره به چرخه فعالیت بازمیگردند.
متین با بیان اینکه در حال حاضر 308 واحد تولیدی و صنعتی استان همدان بهطور کامل تعطیل هستند، عنوان کرد: این واحدها از سال 91 تاکنون از چرخه تولید خارج شدهاند.
وی بدهی واحدهای تولیدی به بانکها و رکود در بازار را از مهمترین عوامل موثر در تعطیلی واحدهای تولیدی و صنعتی در همدان دانست و گفت: برای سال آینده رشد 5 درصدی پیشبینی شده که با توجه به رشد فعلی، دولت به دنبال 10 برابر کردن رشد اقتصادی کشور است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت همدان با اشاره به اینکه در حال حاضر کالاها در انبارها و محل تولید دپو شدهاند، عنوان کرد: واحدهای تعطیل شده اغلب جز واحدهای کوچک هستند و تنها ذوب آهن جعفری واحد بزرگ تعطیل شده همدان محسوب میشود.
متین بیان کرد: از سال گذشته 180 واحد صنعتی و تولیدی تعطیل با تلاشهای صورت گرفته در زمینه پرداخت تسهیلات سرمایهدر گردش و تقسیط بدهی معوق به بانکها به چرخه تولید بازگشتهاند که امیدواریم با خروج از رکود در اواخر بهمن، شاهد فعالیت واحدهای تعطیل فعلی نیز باشیم.
به گزارش تسنیم، تلاش زیادی برای احیا و فعال کردن واحدهای تولیدی و صنعتی در استان همدان صورت گرفته که در برخی مواقع واحدهای تولیدی و بانکهای استان همراهی لازم را با بخش دولتی و دستگاههای اجرایی نداشتند.
استان همدان از سوی مرکز آمار به عنوان استان دوم کشور در زمینه ایجاد اشتغال معرفی شده ولی یکی از نکات اساسی در این زمینه محسوس نبودن اشتغالهای ایجاد شده در جامعه است.
انتهای پیام/ س
دیدگاه شما