1. بهمن 1394 - 16:01   |   کد مطلب: 14391
فرمانده انتظامي استان همدان از دستگيري قاچاقچي مسافرنما و کشف 19کيلو و 600گرم مواد مخدر خبر داد.

به گزارش بهارانه به نقل از نافع ،سردار حاجي محمد مهديان نسب گفت: در پي دريافت گزارشي مبني بر اينکه فردي در پوشش مختلف اقدام به تهيه و توزيع مواد مخدر در اوزان بالا از استان هاي مرکزي به استان همدان مي کند با هوشياري و تيزبيني پليس دستگير شد.

وی افزود: متهم که در پوشش مسافر اتوبوس بين شهري، افدام به حمل مواد مخدر مي کرد در اجراي طرح کنترل محورهاي مواصلاتي داخل اتوبوس تهران به همدان دستگير و در بازرسي از ساک وي مقدار 19 کيلو و 600 گرم ترياک کشف و ضبط شد.

مهدیان نسب اظهار داشت: نقش و تعامل اطلاعاتي مردم موجب شد که امروز پليس مبارزه با مواد مخدر داراي اشراف اطلاعاتي مطلوبي در سطح استان باشد و با تکيه بر اين اعتماد و تعامل مردم عرصه را بر قاچاقچيان مواد مخدر تنگ کرده و استمرار تعامل و ارتباط با مردم يکي از اولويت هاي پليس مبارزه با مواد مخدر است.

وی تصريح کرد: متهم با تشکيل پرونده به همراه مواد مکشوفه براي سير مراحل قانوني به مراجع قضايي معرفي شد.

پایان پیام/س

دیدگاه شما