به گزارش بهارانه،
هوشنگ کرمی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در همدان اظهار داشت: مکانیزاسیون یکی از عوامل ضروری و محرک اصلی توسعه پایدار کشاورزی به شمار میآید که دولت نیز تسهیلات ویژهای برای حمایت و ارتقای سطح فناوریهای مکانیزه کشاورزی در نظر گرفته است.
وی با اشاره به اینکه پرداخت و اعطای تسهیلات به بخش مکانیزاسیون کشاورزی از سال 92 آغاز شد، افزود: از همان ابتدا تلاش شد تا سهم قابل توجهی برای شهرستان جذب شود و سطح مکانیزاسیون بخش کشاورزی ارتقا پیدا کند.
کرمی تصریح کرد: این تسهیلات به منظور خرید تراکتور، کمباین، تجهیزات نوین و مورد نیاز در بخشهای زراعت، باغبانی، امور دام، شیلات و حفظ نباتات تخصیص مییابد و تمام کشاورزان، دامداران، باغداران، رانندگان حرفهای و شرکتهای فنی میتوانند از این تسهیلات بهرهمند شوند.
وی بیان کرد: کشاورزان برای بهرهمندی از تسهیلات خرید تراکتور سبک باید حداقل 7 هکتار سطح زیرکشت آبی یا 14 هکتار سطح دیم، تراکتور متوسط حداقل 10 هکتار سطح آبی یا 20 هکتار سطح دیم و تراکتور سنگین حداقل 20 هکتار سطح آبی یا 30 هکتار سطح دیم داشته باشند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهار عنوان کرد: همچنین به منظور بهرهمندی متقاضیان از تسهیلات بخش مکانیزاسیون کشاورزی برای خرید کمباین متوسط باید حداقل 25 هکتار سطح زیرکشت آبی یا 50 هکتار سطح دیم و کمباین سنگین حداقل باید 40 هکتار سطح آبی یا 80 هکتار سطح دیم داشته باشند.
وی با اعلام اینکه شهرستان بهار امسال با جذب 64 درصد از اعتبارات بخش مکانیزاسیون رتبه نخست این بخش را در استان همدان به خود اختصاص داده است، گفت: امسال 35 میلیارد ریال اعتبارات در این بخش به شهرستان بهار تخصیص پیدا کرده است.
کرمی با بیان اینکه در تلاش هستیم تا با پیگیری بیشتر این شهرستان تا پایان امسال از خط اعتباری بیشتری برای توسعه مکانیزاسیون برخوردار شود، اظهار داشت: سالانه 72 دستگاه ادوات کشاورزی در شهرستان جذب میشود که این اقدام منجر به اشتغالزایی، کاهش سختی کار کشاورز و افزایش عملکرد شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهار بیان کرد: در اعطای تسهیلات این بخش به کشاورزان هیچگونه محدودیتی وجود نداشته و تسهیلات مکانیزاسیون به کشاورزان واجد شرایط برابر طرح درخواستی تسهیلات پرداخت میشود.
انتهای پیام/ س
دیدگاه شما