3. اسفند 1394 - 9:53   |   کد مطلب: 15014
احمد عظیمی زاده یکی از کاندیداهای نمایندگی مجلس شورای اسلامی در حوزه بهار و کبودراهنگ است و سابقا امامت جمعه شهر بهار را نیز بر عهده داشته، گفتگویی با این کاندی داشتیم تا نظرات وی را در مسائل و مشکلات شهری جویا شویم.

به گزارش بهارانه، احمد عظیمی زاده یکی از کاندیداهای نمایندگی مجلس شورای اسلامی در حوزه بهار و کبودراهنگ است و سابقا امامت جمعه شهر بهار را نیز بر عهده داشته، گفتگویی با این کاندی داشتیم تا نظرات وی را در مسائل و مشکلات شهری جویا شویم.

با توجه به وجود مشکل کم آبی در منطقه و معیشت اکثریت مردم منطقه نظر شما در مورد آینده کشاورزی و توسعه اقتصادی منطقه چیست؟

بحث آب یک مقوله چند متغیره است که اولین مورد به کاهش نزولات آسمانی برمی گردد که دست ما نیست و دومین مسئله به مدیریت منابع موجود آب بر می گردد و سوال این است که آیا ما در مدیریت منابع آب درست عمل کرده ایم یا خیر؟ که جواب این سوال به حاکمیت و مردم بر می گردد. در مورد قسمت حاکمیتی آن باید گفت که مسئولین دولتی و جهاد کشاورزی برنامه ریزی های درستی در این باره نداشته اند و برنامه ریزی های آنها با واقعیت تطبیق نداشته که باید اصلاح شود.

نکته قابل اشاره بعدی در این باره برداشت آب بهار و انتقال آن به همدان است که اگرچه ممکن است مشکلی از مشکلات همدان را حل کند اما بهار را با مشکل مواجه کرده است و با انتقال آب از سد تالوار تا جایی می توان این مشل را مرتفع کرد.

ادامه کشاورزی با این روند را خوش بینانه نمی بینم و باید روش های سنتی کشت اصلاح شود و به سمت کشت گلخانه پیش برویم  و برنامه من تقویت این نوع کشت است و در مرحله بعد باید نوع کشت در منطقه تغییر کند چرا که محصولات پر آب بر آسیب زیادی به منطقه زده است و باید منطقه را به سمت صنعتی شدن و تنوع کشت سوق دهیم.

آیا برنامه ای برای صنعتی شدن منطقه می توان متصور شد؟

بهار ظرفیت صنعتی شدن را دارد ؛ چرا که به طور مثال ما سیب زمینی را داریم اما چرا نباید یک کارخانه چیپس در منطقه داشته باشیم و بستر را برای ایجاد محصولاتی به این شکل را که درآمد زیادی دارند ایجاد کنیم. که در این باره می توان به صنعت سورت و بسته بندی نیز اشاره کرد.

بهار سرمایه داران زیادی دارد که در جهت ایجاد صنایع متوسط می توان از این ظرفیت استفاده کرد و باعث ایجاد شغلی پایدار در منطقه شد.

با توجه به خیل عظیم فارغ التحصیلان بیکار چه برنامه ای برای رفع مشکل بیکاری در منطقه دارید؟

مشکل بیکاری نیز یک مشکل همه گیر است که قسمتی از آن به سرمایه گذاری های کلان کشور بر می گردد اما کارگاه های زودبازده در شهر یکی از راه حل هایی است که می تواند به رفع مشکل بیکاری کمک کند. امکان راه اندازی این کارگاه های زود بازده در هر شهر و روستایی امکان پذیر است و اگر در راه اندازی و تقویت کارگاه خانه ای تلاش کنیم ، هم باعث پایین آمدن قیمت تمام شده محصولات می شویم و هم باعث رفع مشکل بیکاری شده ایم.

روستای دستجرد یکی از روستاهای مثال زدنی در این مورد است که در آن جوان بیکار وجود ندارد و همه در کارگاه های خود مشغول به کارند و جوانان ما نیز می تواندد با جذب سرمایه های بخش خصوصی چنین کارگاه هایی را راه اندازی کنند که این می طلبد که جوانان همفکری کنند و از فرصت های موجود استفاده کنند و البته باید تسهیلات دولتی نیز برای  آنها فراهم شود.

نظر شما در مورد ملحق شدن بهار به همدان چیست؟ و آیا این به نفع بهار است یا خیر؟

نزدیکی بهار به همدان یک فرصت است اما در اینجا به دلیل ضعف مدیریت این فرصت تبدیل به یک تهدید شده و آن چنان که باید از فرصت شهرستان بودن استفاده شود در این شهر استفاده نشده؛ اگر بهار بخواهد به همدان ملحق شود این فرصت از دست می رود و منطقه حاشیه ای همدان می شود و در بودجه ریزی ها لحاظ نمی شود لذا من به شدت با ملحق شدن بهار به همدان مخالفم و معتقدم که وضعیت موجود باید ارتقا پیدا کند.

سیاست شما در به کار گیری مدیران بومی چگونه است؟

من وارد کار مسئولین و مدیران نخواهم شد و دخالتی در این باره نخواهم داشت و معتقدم که شایستگی بر بومی بودن ارجحیت دارد و مدیری اگر شایسته باشد او را تقویت می کنم اما اگر قوی نباشد ولو اینکه بومی هم باشد از مجرای قانونی برای جابه جا کردنش اقدام می کنم.

به نظر شما مهمترین مسئله در موقعیت کنونی در منطقه چیست و چه برنامه ای برای آن دارید؟

بعد از کشاورزی فرهنگ مطالبه گری از اولویت های بعدی است که باید در مردم تقو.یت شود و اعتقاد من این است که نخبگان باید از نماینده خود مطالبه داشته باشند برنامه های نماینده باید از پایین به بالا باشد و از دل مردم برآمده باشد.

برنامه شاخص شما نسبت به نمایندگان دیگر چیست؟

ارتباط تنگاتنگ با نخبگان برای شکل دادن به یک برنامه منسجم شهرستانی ، استانی و کشورییکی از مهمترین برنامه های من است.

نگاه شما به عرصه فرهنگ، هنر و موسیقی در شهرستان چگونه است؟

نگاه دینی ما به این مقوله نگاه ابزار گونه در جهت تبلیغ دین است. فرهنگ و هنر ابزاری است که می تواند در نهادینه کردن فرهنگ دینی به ما کمک کند، حال این ابزار می تواند تئاتر، موسیقی، سینما  و غیره باشد و اگر در چارچوب های شرعی باشد می تواند جایگاه خود را از خانواده تا شهر پیدا کند.

نظر شما در مورد اجرای کنسرت در شهر با توجه به تجربه بهار در زمانی که شما امامت جمعه شهر را بر عهده داشتید چیست؟

برای اجرای کنسرت باید چند مولفه زمان ، مکان  و ملاحظات را مد نظر قرار داد که ملاحظات از مهمترین ویژگی هاست که مبادا یک کنسرت معمولی فضا را تبدیل به یک مجلس لهو و لعب کند. در حالت کلی با در نظر گرفتن تمامی شرایط مشکلی در آن نیست.

 

 

دیدگاه شما