به گزارش بهارانه ،سیدهادی حسینی بیدار در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در همدان اظهار داشت: بیشتر مشترکان خانگی و مردم همدان در مصرف آب صرفهجویی لازم را دارند ولی با توجه به تغییر اقلیم در کشور و کاهش بارندگی استان همدان، مردم نیز باید مصرف خود را با شرایط موجود سازگار کنند.
وی با اشاره به اینکه الگوی مصرف بهینه آب برای هر نفر در کشور 150لیتر است، افزود: در حال حاضر این میزان آب برای مشترکان خانگی استان همدان تامین میشود ولی این میزان باید به 100 لیتر در روز برسد تا بتوان مصرف منابع آبی را مدیریت کرد.
حسینی بیدار با بیان اینکه در کشورهای اروپایی با وجود بارش بالا شاهد مصرف 100لیتر در روز توسط هر فرد هستیم، گفت: مردم باید عادتها و الگوی مصرف خود را تغییر دهند تا تولید آب نیز کاهش یابد، اگر جمعیت استان همدان یک سوم در مصرف آب صرفهجویی کنند بسیاری از مشکلات حل میشود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان با اعلام اینکه 80 درصد مشترکان خانگی الگوی 150 لیتر در روز را رعایت میکنند، عنوان کرد: 15 درصد مردم 2 برابر الگوی مصرف و پنج درصد بیش از دو برابر آب مصرف میکنند.
وی درباره نحوه برخورد با مشترکان پرمصرف در استان همدان نیز گفت: برنامه برخورد با مشترکان پرمصرف در دستور کار است تا بتوان مصرف اینگونه مشترکان را مدیریت کرد ولی تاکنون انشعابی به سبب مصرف بالا در همدان قطع نشده است.
حسینی بیدار با اعلام اینکه بیشتر ادارات بالاتر از میزان الگو، آب مصرف میکنند، گفت: با این دستگاهها جلساتی برگزار شده و مسائل برای آنها تشریح شده است که همین امر کاهش مصرف را به دنبال داشت.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان شرکت توزیع برق، دانشگاه علوم پزشکی، دانشگاه بوعلی سینا و اداره کل اطلاعات را از جمله دستگاههای کم مصرف دانست و گفت: استانداری همدان یکی از دستگاههای پرمصرف آب در همدان محسوب میشود.
وی درباره برنامه تامین آب در سال آینده نیز گفت: تمامی تلاش بر تامین مستمر آب و بدون قطعی است که توان گروههای مختلف در شرکت در این راستا به کار گرفته شده است که امیدواریم سال آینده قطعی آب در همدان وجود نداشته باشد.
حسینی بیدار با اشاره به اینکه سد اکباتان وضعیت مناسبی از نظر ذخیره آبی ندارد، گفت: بخش قابل توجهی از سد اکباتان همدان خالی است و باید منتظر بارشهای فصل بهار در همدان باشیم تا بتواند وضعیت را جبران کند.
انتهای پیام/س
دیدگاه شما