به گزارش بهارانه سعید عبدالله زاده در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در همدان اظهار داشت: آب و فاضلاب استان همدان 553 هزار و 852 مشترک در سطح استان همدان دارد که خدمات موردنیاز آنها را ارائه میدهد و تاکنون تلاش شده تا مشکلی در ارائه خدمات به آنها وجود نداشته باشد.
وی با اعلام اینکه در سطح استان همدان 10 هزار کنتور خراب وجود دارد که چهار کنتور در شهرستان همدان است، افزود: به دلیل کمبود اعتبار و مشکلات مالی در زمینه تعویض کنتورها اقدامات مناسبی صورت نگرفته است.
عبدالله زاده کاهش آمار کنتورهای خراب استان همدان در اولویت شرکت آب و فاضلاب قرار دارد، گفت: امسال سه هزار و 896 کنتور در سطح استان همدان تعویض شده که هزار و 640 کنتور مربوط به شهرستان همدان بوده است.
وی با اعلام اینکه برای مشترکان دارای کنتور خراب قبض آب به صورت علیالحساب صادر میشود، گفت: در حال حاضر بدهی مشترکان به شرکت آب و فاضلاب استان همدان به 9 میلیارد و 600 میلیون تومان افزایش یافته و این در حالی است که سال گذشته میزان بدهی مشترکان چهار میلیارد تومان بود.
معاون خدمات مشترکین شرکت آب و فاضلاب استان همدان بیان کرد: در حال حاضر 76 درصد مشترکان صورتحسابهای آب را به صورت غیرحضوری و مابقی به صورت دستی در بانکها پرداخت میکنند که به دنبال این هستیم تا صورتحسابهای الکترونیکی همزمان با قرائت کنتور آب صادر شود ولی در حال حاضر قبض آب بعد از 10 روز قرائت کنتور صادر میشود.
وی با اشاره به اینکه 16 درصد مردم بین 3 تا 5 مترمکعب، 23 درصد بین 5 تا 10 مترمکعب، 26 درصد بین 10 تا 15 مترمکعب و 19 درصد بین 15 تا 20 مترمکعب آب مصرف میکنند، گفت: در تلاش هستیم تا با فرهنگ سازی مصرف مشترکان پرمصرف را کاهش دهیم.
عبدالله زاده با اعلام اینکه هر مترمکعب آب 356 تومان به مشترکان شرکت آب و فاضلاب استان همدان فروخته میشود، تصریح کرد: این در حالی است که هر مترمکعب آب برای شرکت آبفا همدان 850 تومان تمام میشود.
وی با اشاره به اینکه از ابتدای مهرماه آبونمان به صورتحسابهای شرکت آب و فاضلاب استان همدان اضافه شده است، تصریح کرد: به ازای هر ماه هر واحد هزار تومان هزینه آبونمان پرداخت میکنند حتی اگر مصرف آب نداشته باشند.
معاون خدمات مشترکین شرکت آبفا همدان سرانه فروش آب به هر مشترک شرکت آبفا همدان را 150 لیتر در روز اعلام کرد و گفت: حجم آب فروخته شده 30 میلییون مترمکعب بوده در حالی که در مجموع 41 میلیون مترمکعب آب در استان همدان تولید شده است.
وی با اشاره به هدررفت 26 درصد آب در سطح شبکههای آب همدان عنوان کرد: در سطح استان همدان هزار کیلومتر شبکه انتقال آب وجود دارد که از این میزان 295 معادل حدود 30 درصد به اصلاح نیاز دارد که هزینههای اصلاح و بازسازی شبکه فرسوده 50 میلیارد تومان برآورد شده است.
عبدالله زاده با بیان اینکه با وجود اعتبارات محدود تنها هفت کیلومتر از شبکه فرسوده در سالهای 93 و 94 اصلاح شده است، گفت: امیدواریم با بهبود تخصیص اعتبارات بتوان وضعیت خوبی در زمینه اصلاح شبکه فرسوده ایجاد کرد.
انتهای پیام/س
دیدگاه شما