به گزارش بهارانه علیرضا قاسمی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه سفال لالجین از دیر باز طرفداران زیادی در کشور های خارجی داشته است، گفت: سالانه ۲۰ میلیون دلار سفال از استان همدان به کشورهای مختلف مانند عراق، اسپانیا، هلند، آلمان، بحرین و سوئد صادر می شود.
وی با بیان اینکه لالجین برای دریافت عنوان شهر جهانی سفال نامزد شده است، اظهار داشت: معاونت صنایع دستی اقدامات مختلفی مانند برگزاری نمایشگاه برای معرفی سفال استان همدان انجام می دهد.
قاسمی در ادامه سخنانش با بیان اینکه استان همدان رتبه نخست را در ارزیابی عملکرد صنایع دستی کسب کرده است، افزود: صنایع دستی استان همدان تا کنون ۷۹ نشان ملی را کسب کرده که ۴۹ نشان ملی مربوط به سال گذشته است.
علیرضا قاسمی از تبدیل لالجین به شهر خلاق سفال خبر داد و گفت: در زمینه سفال، همدان از صادر کنندگان نمونه کشوری است.
وی با بیان اینکه صنعتگران استان همدان در بیش از ۱۵۰ رشته صنایع دستی فعال هستند، اظهار داشت: چرم همدان، مبل و منبت ملایر و تویسرکان و سفال لالجین و صد ها صنایع دستی دیگر در استان همدان نه تنها در کشور بلکه در دنیا بی نظیر است.
معاون صنایع دستی استان همدان گفت: امیدواریم با تائید لالجین به عنوان شهر جهانی سفال از سوی داوران، شاهد افزایش حضور گردشگران خارجی در این شهر و به تبع آن در استان همدان و افزایش بیشتر صادرات سفال باشیم.
انتهای پیام /س
دیدگاه شما