به گزارش بهارانه، محمدعلی پورمختار در گفتوگو با تسنیم اظهار داشت: در حال حاضر مشکل سیبزمینی در استان همدان و دو شهرستان بهار و کبودراهنگ همچون گذشته باقی است و متاسفانه به رغم موافقت رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور اقدامی برای حمایت تسهیلاتی در این زمینه صورت نگرفته که امیدواریم این کار سریعتر عملی و اجرایی شود.
پورمختار با اشاره به اینکه تمدید وامهای کشاورزی یکی از مشکلات کشاورزان در کل کشور بوده و این مشکل در حوزه بهار و کبودراهنگ نیز وجود دارد، تصریح کرد: چاههای فاقد پروانه توسط وزارت نیرو باید براساس قانون تعیین تکلیف شده و مجوزهای لازم ر این زمینه صادر شود.
نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس درباره صنعتیسازی استان همدان نیز گفت: همدان استانی غیرصنعتی است که این مسئله شامل دو حوزه بهار و کبودراهنگ نیز میشود.
وی با اشاره به اینکه زمینه خوبی در حوزه صنعت در استان همدان وجود دارد که باید با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی از سرمایهگذاران داخلی و خارجی آن را بالفعل کرد، گفت: باید زمینه را برای فعالیت صنعتگران و سرمایهگذاران در همدان فراهم کرد تا وضعیت اشتغال در همدان نیز بهبود یابد.
وی با اشاره به اینکه همدان ظرفیتهای بالایی در حوزه گردشگری دارد، تصریح کرد: سفال لالجین و غار علیصدر همچنان در انتظار حمایت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری است تا بتوان به رونق گردشگری دست پیدا کرد.
پورمختار با بیان اینکه استان همدان قطب گردشگری ایران و به نوعی جهان است که متاسفانه ضعیفترین عملکرد و بهرهبرداری را در این حوزه شاهد بودهایم، گفت: در حوزه بهار و کبودراهنگ قطب گردشگری غار علیصدر با شرایط فوقالعاده و ویژه در دنیا است که میتواند درآمد بالایی برای شهرستان و استان به ارمغان بیاورد.
وی با اشاره به اینکه غار علیصدر یکی از منحصربهفردترین آثار طبیعی دنیا محسوب میشود، گفت: باید زیرساختهای لازم را از طریق جذب سرمایهگذاری در این مرکز گردشگری ایجاد کرد تا ماندگاری مسافران را افزایش دهیم.
رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: لالجین یکی دیگر از مراکز گردشگری استان و کشور محسوب میشود که میتوان با معرفی این شهر بسیاری از گردشگران را برای بازدید به این شهر جذب کنیم.
پورمختار با اشاره به ارسال پرونده شهر لالجین برای شورای جهانی صنایع دستی گفت: انتخاب لالجین به عنوان شهر سفال جهان عنوانی است که تمامی مدیران کشور و استان باید برای کسب آن تلاش کنند، اما مهمتر از گرفتن این عنوان، حفظ آن است چراکه این عنوان دائمی نیست.
وی با اشاره به اینکه طرح احداث دهکده سنتی سفال ارائه شده و زمینی به مساحت 20 هکتار برای اجرای آن در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: انتظار میرود برای اجرای این دهکده گامهای اساسی از سوی مدیران استان برداشته شود.
انتهای پیام/س
دیدگاه شما