به گزارش بهارانه، محمدرضا خدابندهلو امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در همدان با بیان اینکه یکمیلیون و 675 هزار و 800 قطعه جوجهریزی در واحدهای مرغ گوشتی استان همدان در اسفندماه سال گذشته انجام شده است، اظهار کرد: در سال گذشته 23 میلیون و 390 هزار قطعه جوجهریزی در استان انجام شده است.
وی با بیان اینکه در اسفندماه سال گذشته نسبت به اسفندماه سال 93 آمار جوجهریزی استان 17 درصد افزایش داشته است، ادامه داد: آمار جوجهریزی انجام شده در سال 94 نسبت به سال 93 در استان همدان 14 درصد افزایش داشته است.
مدیر امور طیور جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه بیشترین میزان جوجهریزی استان در سال گذشته در بهمن ماه اتفاق افتاد، افزود: هماکنون 50 درصد ظرفیت استان در بخش مرغ های تخمگذار فعال است.
وی با بیان اینکه در طول سال 70 درصد واحدهای مرغ گوشتی در استان همدان فعال است، بیان کرد: در استان همدان 516 واحد مرغ گوشتی در استان همدان وجود دارد.
خدابندهلو با اشاره به اینکه 42 واحد مرغ تخمگذار در استان وجود دارد که 50 درصد این واحدها فعال هستند، تصریح کرد: 20 واحد مرغ مادر گوشتی در استان همدان وجود دارد که 40 درصد این واحدها فعال است.
وی با بیان اینکه 17.5 تن تولید گوشت شتر مرغ در استان همدان انجام شده است، افزود: یک واحد پرورش بوقلمون 10 هزار قطعهای در استان همدان تولید 120 تن گوشت را انجام داده است.
مدیر امور طیور جهاد کشاورزی استان همدان بیان کرد: تولید 208 قطعه شتر مرغ مادر در استان همدان انجام شده که تعداد واحدهای فعال پرورش شتر مرغ در استان نیز هشت مورد است.
وی درخصوص گرانی گوشت مرغ افزود: قرار نیست که گوشت مرغ گران شود بلکه باید قیمت گوشت مرغ به جایگاهی برسد که نه مصرفکننده و نه تولیدکننده متضرر نشوند.
خدابندهلو با اشاره به اینکه گوشت مرغ مازاد بر نیاز تولید می شود، افزود: قیمت گوشت مرغ در بازار پایینتر از قیمت تولید است در حالی که قیمت مرغ زنده باید به حداقل 4 هزار و 500 و قیمت گوشت مرغ به 6 هزار و 500 تا 6 هزار و 700 تومان برسد.
انتهای پیام/ س
دیدگاه شما