به گزارش بهارانه "حسن ظفری" در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه همدان، اظهار کرد: در هزار و 59 واحد میزان خسارت زیر 50 درصد بوده و 124 واحد خسارت بیش از 50 درصد گزارش شده است، البته در حال بررسی، ارزیابی و کارشناسی گزارشهای واصله و ارزیابی دقیق خسارت هستیم.
وی افزود: بر اساس برآورد اولیه، 14 میلیارد و 310 میلیون تومان تسهیلات برای تعمیر، بهسازی و نوسازی مورد نیاز است که امیدواریم بعد از نهایی شدن میزان خسارت و ارجاع گزارش توسط مدیریت بحران، تسهیلات مورد نیاز در اختیار استان قرار میگیرد.
وی تصریح کرد: بیشترین تعداد خسارت وارده در شهرستانهای نهاوند و ملایر بوده و کمترین خسارت در همدان، رزن و فامنین گزارش شده است.
ظفری با بیان اینکه تمام واحدهای خسارت دیده جزء واحدهای نوسازی نشده هستند، یادآور شد: متاسفانه واحدهای خسارت دیده واحدهایی بوده که از تسهیلات بهسازی و نوسازی استفاده نکرده و به لحاظ فرسودگی دچار آسیب شدند.
مدیرکل بنیاد مسکن استان از روستائیان استان خواست باعلاقه و اشتیاق نسبت به نوسازی و رعایت مقررات ملی ساختمان اقدام کرده و با استفاده از تسهیلات بهسازی واحدهای فرسوده باقی مانده در روستاها نیز نوسازی و بهسازی شوند.
وی یادآور شد: کسانی که میخواهند از تسهیلات بهسازی بهرهمند شوند میتوانند ظرف 10 روز آینده برای دریافت تسهیلات اقدام کنند و ما آمادگی داریم تا پرونده این متقاضیان را در اولویت کاری خود قرار دهیم.
ظفری خاطرنشان کرد: تسهیلات بازسازی مسکن روستایی در صورت وقوع سانحه و تایید و برآورد خسارت توسط متولیان به متقاضیان داده میشود که در سالهای گذشته 25 میلیون تومان تسهیلات به هرواحد پرداخت شد.
انتهای پیام /س
دیدگاه شما