آخرین اخبار

30. مرداد 1402 - 8:49   |   کد مطلب: 41772
فرمانده انتظامی شهرستان بهار خبر داد
دستگيري باند سارقان احشام در کمتر از ۱۲ساعت در بهار
فرمانده انتظامي شهرستان "بهار " از دستگيري ۲نفر سارق احشام و يک نفر سارق اموال مسروقه در اين شهرستان خبر داد.

به گزارش بهارانه؛ دستگيري باند سارقان احشام در کمتر از ۱۲ساعت در بهار 
فرمانده انتظامي شهرستان "بهار " از دستگيري ۲نفر سارق احشام و يک نفر سارق اموال مسروقه در اين شهرستان خبر داد. 
به نقل از خبرنگار پايگاه خبري پليس، با پیگیری شخص فرماندهی انتظامی شهرستان بهار انجام شد: در پي وقوع سرقت احشام در سطح شهرستان بهار ، شناسايي و دستگيري سارق يا سارقان به صورت ويژه در دستور کار ماموران پليس آگاهي و انتظامي شهرستان قرار گرفت.
سرهنگ"علي حسن حيدري جو"  بيان کرد: ماموران با انجام اقدامات پليسي و با هوشمندي موفق شدند در اين خصوص ۲سارق حرفه‌اي را شناسايي و تحت تعقيب قرار دهند که پس از هماهنگي با مقام قضائي در عملياتي غافلگيرانه سارقان را در مخفي گاهشان دستگير کردند.
فرمانده انتظامي شهرستان بهار با بيان اينكه متهمان در تحقيقات اوليه با توجه به دلايل و مستندات پليس به سرقت احشام اعتراف كردند تصريح کرد: ضمن دستگيري اموال مسروقه و همدست متهمان ، همگي با تشکيل پرونده جهت سير مراحل قانوني به مراجع قضائي معرفي شدند.
سرهنگ حيدري جو با توصيه به شهروندان در خصوص رعايت نكات پيشگيرانه، از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه موارد مشكوك سريعا موضوع را به مركز فوريت‌هاي پليسي 110 اعلام كنند.
انتهای پیام/

دیدگاه شما