16. آبان 1402 - 19:35   |   کد مطلب: 41900
ذخیره ۳ میلیون لیتر آب در سد اکباتان
ورود بیش از ۲ هزار لیتر آب در ثانیه به مدار توزیع همدان
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای همدان گفت: هم اکنون روزانه بیش از ۲ هزار و ۱۰۰ لیتر در ثانیه آب وارد مدار توزیع و مخازن استان همدان می‌شود.

به گزارش بهارانه؛به نقل از خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ رضا اخلاصمند افزود: هم اکنون از طرح انتقال آب سد تالوار به همدان هزار و ۴۰۰ لیتر در ثانیه وارد مدار توزیع آب آشامیدنی همدان می‌شود و روزانه ۴۸۰ لیتر در ثانیه هم از چاه‌های آب شرکت آب و منطقه خالق وردی وارد مدار می‌شود.
او همچنین گفت: برای احیای سد اکباتان همدان میزان برداشت از این سد را به حداقل رسانده ایم و هم اکنون ۵۰۰ لیتر در ثانیه ورودی آب به مخزن سد داریم و فقط ۲۰۰ لیتر در ثانیه از این سد برداشت می‌شود.
هم اکنون ذخیره سد اکباتان به ۳ میلیون متر مکعب رسیده است و در سال آبی جدید میانگین بارش‌های استان ۳۴ میلیمتر گزارش شده است که نسبت به مدت مشابه پارسال ۳۰ میلیمتر افزایش یافته است.انتهای پیام

دیدگاه شما