به گزارش بهارانه؛ فاطمه ستاری در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی«عصر همدان»؛ با اشاره به ۳۱ اردیبهشتماه هر سال که مصادف است با روز جمعیت، اظهار کرد: در این روز سیاستهای کلی حوزه جمعیت از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ میشود.
وی با بیان اینکه مسئله جمعیت از جمله مسائل مهم و راهبردی است که با اولویت و فوریت در دستور کار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران قرار گرفته، عنوان کرد: به جهت تسریع در تحقق سیاستهای کلی ابلاغی مقام معظم رهبری، قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت تصویب و ابلاغ گردید.
مدیرکل بانوان استانداری همدان خاطرنشان کرد: جایزه ملی جوانی جمعیت، بعنوان نخستین رویداد علمی، فرهنگی و اجتماعی ملی در حوزه جمعیت کشور شناخته میشود.
ستاری تصریح کرد: این رویداد برابر اجرای اصل ۱۲۳ قانون اساسی جمهوری اسلامی، به پیوست قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت با هدفپایش و ارزیابی عملکرد و خروجی مراجع مرتبط با قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به منظور انتخاب برترینها انجام میگیرد.
وی منظور از انجام این رویداد را تحقق سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه خانواده و جوانی جمعیت بوده، فرهنگسازی در راستای افزایش رشد جمعیت، ایجاد انگیزه روحیه و ارج نهادن به زحمات مراجع و دستگاههای مرتبط، ایجاد بانک اطلاعاتی از عملکرد و خروجیها خواند.
مدیرکل بانوان استانداری همدان با تاکید بر چشمانداز این برنامه در حوزه جوانی جمعیت قصد دارد به رویدادی با مختصات الگویی برای اجرای اقدامات قانونی در حوزه افزایش و جوانی جمعیت شده، ابراز کرد: همچنین، این رویداد با هدف افزایش کمی و کیفی اقدامات فرهنگ و اجتماعی رخدادی مبتنی بر فرهنگ و و هنر غنی اسلامی_ ایرانی در حوزه جوانی جمعیت بوده است.
ستاری با اشاره به ارزشهای اخلاقی و علمی در این رویداد مبتی بر تدابیر و فرمایشات مقام معظم رهبری، افزود: همچنین در این رویداد، فارغ از تعداد نام و مخاطب عمل نموده و معیارهای علمی، فرهنگی، هنری، محتوایی و مدیریتی را ملاک اولویت انتخابها قرار دهد.
وی از چشم انداز دیگر این رویداد، به بهرهمندی از رهنمودها و پیشنهادهای کارشناسی هنرمندان صاحب نظران و نهادهای تخصص در حیطه فرهنگ و هنر زمینه لازم، برای بهبود مستمر خود رویداد دانست.
مدیرکل بانوان استانداری همدان همچنین افزود: شرکت حداکثری و ایجاد انگیزه برای ورود بخش خصوصی به اجرای قانون، از ارزشهای حاکم این رویداد است.
ستاری با اشاره به دستاوردهای این رویداد، عنوان کرد: ایجاد تغییر ملموس در رویداد حیاتی جمعیتی شامل ازدواج، موالید، طلاق و مرگ و میر در راستای جوانی جمعیت یکی از دستاوردهای این رویداد است.
وی همچنین افزود: فرهنگسازی در فضای عمومی، ایجاد روحیه کار جمعی، ایجاد انگیزه و شوق در حوزههای مختلف، ایجاد انگیزه و شوق آفرینشگری فرهنگی و هنری در خصوص ترویج فرهنگ ازدواج و فرزندآوری، معرفی و ارتقاء حداکثری شناخت آحاد مردم و مسیولان از قانون جوانی جمعیت از دیگر دستاوردهای این رویداد میباشد.
انتهای خبر/ سا
دیدگاه شما