به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «بهارانه»؛در این نشست خبری بخشدار بخش لالجین، رئیس بنیاد مسکن شهرستان بهار، شهرداران شهر لالجین و شهر مهاجران، رئیس میراث فرهنگی، رئیس اداره جهاد کشاورزی و رئیس اداره برق بخش لالجین به ارائه گزارش عملکرد خود پرداختند.
حمید میرزایی بخشدار لالجین در این جلسه ضمن عرض تبریک روز خبرنگار به خبرنگاران حاضر در جلسه گفت: خبرنگاران در عرصه اطلاعرسانی و رسالت خبری بسیار تلاش میکنند که از همه آنها تشکر میکنم.
وی در ادامه در پاسخ بهسئوالات خبرنگاران درباره مشکلات مسکن ملی گفت: یکی از مباحث مهم در اختصاص زمین و ساخت و ساز برای مسکن ملی، مشکل وقفی بودن زمین در لالجین است که بسیاری از مسئولان برای حل آن به مسئله ورود پیدا کردهاند که تلاش بیوقفه آنان متأسفانه نتیجهای نداشت، چرا که حل مسئله اوقاف بهسادگی امکانپذیر نیست.
بخشدار لالجین درباره موضوع کمبود خاک سفال گفت: تعاونی مربوطه، سه سال پیش بهدنبال أخذ مجوز بهرهبرداری خاک بود که در همین زمان یک پیمانکار مجوز بهرهبرداری یکهکتار خاک را میگیرد.
وی در ادامه افزود: بنابر ادعای نهادهای مربوطه، پیمانکار مذکور با مجوز برداشت یکهکتار خاک اقدام به برداشت ۴ هکتار مینماید و با شکایت جهاد کشاورزی این پرونده در مراجع قضایی در حال پیگیری است.
میرزایی به پیگیری اعضای تعاونی برای اخذ مجوز برداشت هم اشاره کرد و گفت: اخذ مجوز برداشت مدتی زمانبر است که اگر دو سال گذشته که تعاونی درخواست أخذ مجوز را کرده بود این روال را طی میکرد، الان مجوز برداشت را دریافت کرده بودند.
بخشدار لالجین از برخورد با کشت دوم در این بخش خبر داد و گفت: در روزهای گذشته با دو نفر که بارها از قبل علیرغم تذکرها اقدام به کشت دوم نموده بودند برخورد کردهایم که در این زمینه برق یکی از این متخلفین قطع شده و یک چاه آب هم پلمپ شد.
وی افزود: زمین نهضت ملی مسکن در لالجین با بدسلیقهگی در مرکز آن مجوز ساخت چند شرکت صادر شده است و عملاً ساخت مسکن در آن امکان پذیر نیست و برای مشکل مسکن ملی و حل آن با مالک خصوصی برای اختصاص زمین مواجه هستیم.
میرزایی از تخصیص سهمیه آرد در لالجین گفت: ما در لالجین ۱۷ هزار نفر جمعیت داریم که بهمیزان ۲۲هزار نفر مصرف نان داریم که علت آن هم حضور کارگران و گردشگران است.
بخشدار لالجین تخصیص سهمیه آرد را بهصورت الکترونیکی عنوان کرد و افزود: تخصیص سهمیه آرد با روش الکترونیکی و استفاده از دستگاههای متصل به سیستم سراسری است.
وی خاطرنشان کرد: موضوع فاضلاب لالجین از سال ۱۳۶۲ با میزان ۱۵ درصد اجرا شده بود که سال گذشته توافق انجام شد که نیاز به ۱۳۰ میلیارد ریال اعتبار دارد که تقریباً نیمی از آن تخصیص پیدا کرده و بقیه اعتبار باید در سفرهای استانی اختصاص یابد.
پایان خبر/ع
دیدگاه شما