به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «بهارانه»؛احمد شانیان مدیر کل اداره صنعت، معدن و تجارت استان همدان در اولین همایش تخصصی فرش دستبافت شهرستان بهار گفت: تقریباً در همه شهرستانها این همایشها برگزار شده و یا برای اولینبار مثل شهرستان بهار درحال برگزاری است.
وی افزود: باید فعالان حوزه فرش ما یک کار عملیاتی و دارای خروجی را برای خود ببینند.
شانیان تصریح کرد: اگر در استان همدان صنعت و معدن ما درحال رشد است، اولین و مهمترین رکن آن بخش خصوصی است و دولت فقط تسهیلگر و هدایتگر آن میباشد و اصلِ کار را تولیدکننده و بخش خصوصی انجام میدهد.
مدیرکل اداره صمت استان همدان ضمن تأکید بر توجه بر ظرفیتها توسط مسئولان دولتی گفت: در کنار توجه به ظرفیتها توسط مسئولان، صنعتگران هم باید بدانند که روشهای سنتی در صنعت امروز برای پیشرفت کسب و کار و صنعت کافی نیست و نیاز است که صنعت خود را بهروزرسانی کنند.
شانیان افزود: برآوردها حاکی از آن استکه در سال ۲۰۵۰ میلادی بیش از ۷۰ درصد اقتصادهای دنیا را کسب و کارهای بیوزن تشکیل خواهند داد که باتوجه به این موضوع باید رویکرد و نگرشهایمان را نسبت به حوزه کسب و کار عوض کنیم.
وی در ادامه تغییر رویکرد در کسب و کار را نیاز بازار روز دنیا عنوان کرد و افزود: بازار منتظر ما نمیماند که مصداق این موضوع را در جایگاه گذشته فرش ایران در بازارهای جهانی را که اکنون کشور افغانستان در حال پیشی گرفتن از ایران است را میتوان بهخوبی مشاهده کرد.
مدیرکل صمت استان همدان با اشاره به شعار سال گفت: شعار رهبر انقلاب در سال جدید که جهش تولید با مشارکت مردمی است باید بهعنوان یک فرمان به آن نگاه شود و در تغییر نگرشها علیرغم اینکه مسئولان وظیفه دارند تلاش کنند تا صنعت گسترش یابد و نباید منتظر اقدامات دولتی باشیم و فعالیت جهش تولید با مشارکت مردم در صنعت فرش میتوان یکی از مصادیق این موضوع باشد.
شانیان نقش تشکیل انجمنها و اتحادیهها را نقش راهبری و حلقه اتصالی بین ذینفعان مختلف عنوان کرد و افزود: نقش اتحادیهها در اتصال حلقههای تولید تا مصرفکننده و بازار روز دنیا میتواند بسیار موثر باشد.
وی افزود: فرش نهتنها یک درآمد بلکه یک هنرصنعت، علاقه و یک کالای فرهنگی که موجب رسوخ فرهنگ غنی ایران در دیگر کشورها است؛ که مصداق سَمبُل کالای ایرانی را میشود فرش دستبافت ایران عنوان کرد.
پایان خبر/ع
دیدگاه شما