به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «بهارانه»؛به مناسبت آغاز دهه فجر صبح امروز، فرماندار، مسئولان ادارات و فرماندهان سپاه و نیروی انتظامی شهرستان بهار، با امام جمعه شهرستان بهار در دفتر وی دیدار کردند.
در این دیدار حجت الاسلام والمسلمین رضا مصباح امام جمعه شهرستان بهار گفت: مشکلی که در دنیا حاکم بود نوع حکمرانی بود که حکمرانی که دنیا عرضه کرد انسان را به سعادت نمیرساند و یک انقلابی ظهور کرد که نوع حکمرانی جدیدی را با محوریت سعادت انسان عنوان کرد.
مصباح افزود: در حالی که حکمرانیهای رایج جهانی با مشکلاتی نظیر استکبار، استعمار و بحرانهای انسانی مواجهاند، انقلاب اسلامی به یک الگوی الهی دست یافت که هنوز هم بر افکار جهانیان تأثیرگذار است.
وی همچنین به جنگ تحمیلی هشتساله و تحریمهای ظالمانه اشاره کرد و افزود: مشکل اصلی آمریکا با ایران، قدرت نظامی ما نیست، بلکه قدرت اعتقادی و بینش ماست.
امام جمعه شهرستان بهار، در پایان به نیاز جدی جامعه یعنی توجه به اصول دینی و الهی برای فائق آمدن بر چالشهای موجود در جهان امروز تأکید کرد.
انتهای خبر/ع
دیدگاه شما