25. بهمن 1403 - 8:05   |   کد مطلب: 44088
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بهار از برگزاری مراسم احیای شب نیمه شعبان در مساجد این شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «بهارانه»؛حجت الاسلام مهدی کرمی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن تبریک فرا رسیدن میلاد منجی عالم بشریت اظهار کرد: همزمان با نیمه شعبان جشن‌های این ایام فرخنده در شهرستان بهار برگزار می‌شود.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بهار از برگزاری جشن‌های نیمه شعبان در ۶۰ مسجد این شهرستان خبر داد و گفت: همچنین در تعداد ۴ مسجد مراسم احیای شب نیمه شعبان برگزار خواهد شد.

کرمی با اشاره به فضاسازی سطح شهر با همکاری شهرداری،، اظهار کرد بیش از ۵۰ تا ۶۰ هیئت نیز در این ایام برنامه‌های مختلفی را دارند.

وی برگزاری محافل قرآنی، برگزاری مباحث تفسیر قرآن و مهدویت با همکاری هیئت‌های مذهبی را از دیگر برنامه‌های این ایام در شهرستان بهار.. دانست و خاطرنشان کرد: برپایی استگاه‌های صلواتی جشن‌های خانگی مسابقات مختلف فرهنگی.. از دیگر برنامه‌های متنوع فرهنگی در نیمه شعبان در َشهرستان بهار است.

کد خبر 6377112

دیدگاه شما