به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «بهارانه»؛ مهدی محمدی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: به منظور افزایش تولید علوفه و رطوبت خاک، توانمندسازی جوامع محلی، تغذیه سفرههای زیرزمینی در مراتع افزون بر ۲۵۲.۵ هکتار عملیات بیولوژیک در سطح مراتع این شهرستان در هفت روستا و دو سامانه عشایری انجام گرفته است.
وی با بیان اینکه اجرای عملیات بیولوژیک در عرصه منابع طبیعی این شهرستان شامل کپه کاری و کشت گیاهان دارویی بوده است، خاطرنشان کرد: علاوه بر آن ۳۴ هکتار نیز اجرای عملیات بیومکانیک در راستای ذخیره نزولات آسمانی در عرصههای مستعد منابع طبیعی شهرستان را امسال انجام دادیم.
محمدی تصریح کرد: در اجرای پروژههای عملیات بیومکانیک فوق سعی کردیم در عرصههایی از منابع طبیعی این پروژه انجام شود که در تابستان امسال دچار حریق شده بودند و به نوعی با این اقدام این عرصهها مجدد احیا و اصلاح شوند.
وی گفت: در این اقدام تا دو سال این عرصهها قرق بوده و احشام اجازه ورود به این عرصهها را ندارند تا اینکه گیاهان کپهکاری و کاشته شده بهصورت کامل به مرحله تثبیت برسند و پس از آن بهرهبرداری از این مراتع برای بهرهبرداران آزاد خواهد شد.
محمدی با بیان اینکه این پروژهها بهصورت مشارکتی با همکاری و مشارکت روستاییان و عشایر در سامانههای روستایی و عشایری شهرستان انجام گرفته است، ادامه داد: در سال جاری اداره منابع طبیعی استان دارای کشت مصوب ۵۰ هکتار گیاهان دارویی در عرصه منابع طبیعی بوده که این تعهد به صورت صد درصدی محقق شد.
وی افزود: موسیر،کما، جاشیر از جمله گونههای کشت شده گیاهان دارویی در عرصههای منابع طبیعی این شهرستان در سالجاری بوده است.
انتهای پیام
دیدگاه شما